MAJA OVO NIJE OČEKIVALA! Ana uzela stvari u svoje ruke, odvela je Marinkovićevu na posebno mesto, pa joj uputila ove reči!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Ana Ćurčić i Maja Marinković odvojile su se u pušionici, te joj je tom prilikom Ćurčićeva zamerila ponašanje i reči koje joj je uputila za crnim stolom.

-Ja jesam bila sa njim 13 godina, ali mi je bitan bio moj i tvoj odnos, koji je svima nenormalan. Ti imaš iskustva ovde, ja sam došla ovde sa svojom težinom. Niti me zanima šta radite, niti se bavim time, čak sam se iznenadila da ste to uradili. Ne želim da budem tema ta, želim da se odavde sačuvam, vaš trougao je vaš trougao, opet si išla tamo pokvareno kao da ga ja volim - rekla je Ana.

-Ja moram to da ti kažem, iznerviram se, jer mi bude krivo - odgovorila je Maja.

-Ja sam itekako normalna sa tobom. Iz tog razloga ti kažem, ako vidiš da sam žena koja je došla i upala, ja nisam ovi rijaliti momenti Sanja i Marko, nemoj to da primenjuješ na mene. Otežavaš mi još više, jer će da ispadne da ja ljubomorišem na tebe i Zvezdana. Vi radite, mene to ne zanima Majo. Hoću da odem svojoj deci, svom životu i svemu tome dobrom. Mislim da imaš tu ljudskost u sebi naspram svih ovih ljudi - dodala je Ana.

-Bilo mi je krivo da kažeš da si promenila mišljenje i da sam ja pokvarena. Ako si nešto shvatila kao provokaciju, nisam imala nameru - rekla je Maja.

-Smatram da šta god da je tamo, da imaš poštovanja prema meni, zbog Ane, da ne posmatraš Anu kroz Zvezdana - zaključila je Ćurčićeva.

"NEMA NI SRAMA NI BLAMA" Ana Ćurčić otkrila šta Maja radi kada niko ne gleda, ovo ne može da toleriše!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading