"NEMA NI SRAMA NI BLAMA" Ana Ćurčić otkrila šta Maja radi kada niko ne gleda, ovo ne može da toleriše!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić otkrila je šta misli o novoj devojci svog bivšeg muža, Maji Marinković, a u njihovu raspravu umešao se i Zvezdan Slavnić.

-Što se Maje tiče, ja sam promenila moje mišljenje o njoj. Imam gore mišljenje, voli da je u centru pažnje. Nema ni srama, ni blama. Ustati i pričati transparentno... To ne mogu da opravdam. Videla sam pokvarene onako, te ženske, što mislim da niasm zaslužila od nje. Ne bih da se upuštam u ovu temu, ne zanima me. Ne razmišlja o nekim stvarima, ja i kad sam ušla sam joj dala neke savete. Imam mišljenje da je brat, džek u tim nekim stvarima, to mislim. To što sam imala malo muškaraca, ja sam prošla i sito i rešeto. Sve ostalo bih zadržala za sebe- rekla je Ana.

-Ja mogu da kažem i za crnim stolom i javno i transparetno, ovo je moj život. Verujem da je Ana promenila mišljenje o meni, ja o njoj nisam. To što nju boli što sam ja u odnosu sa Zvezdanom.. Bila si dobra sa mnom jer si mislila da neću biti u odnosu sa Zvezdanom u kakvom jesam - rekla je Maja.

-Nema veze sa Zvezdanom, ima veze samo sa nekim ponašanjima kad ulazi u sobu. Ne da me provocira, nego treba da imaš neko poštovanje da ja ovde jesam prošla nešto. Ja ne lažem, kada ne gledaju drugi dobacuje, peva namerno dok prolazi pored mene- rekla je Ana.

-Niti je provociram, niti joj dobacujem, niti je vređam. Od 24 sata, u izolaciji provedem 18 - rekla je Maja.

ZVEZDAN UDARIO ANĐELU! Ovo je dokaz da je Ana govorila istinu, nakon žene Slavnić tuče i ljubavnicu, ovoga puta mu sledi zatvor?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading