OTKRILA ANĐELINO PRAVO LICE! Zorica Marković udarila na moral Đuričićeve, pa sve obelodanila, više neće da ćuti
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Netrpeljivost između Anđele Đuričić i Zorice Marković ne jenjava, a tokom jedne od emisija zadrugarke su ušle u novi okršaj.

-Na laži i na pretnje nikome neću ćutati, prišla sam i rekla da želim da spustim loptu, ukoliko ona želi. Ja nemam šta nju da komentarišem, mislim da nema šta da mi iznosi pretnje i laži na moj račun. Ako nešto mrzim, zna se da to mrzim, meni niko neće pretiti. Čula sam da je ona za mene rekla da sam dete koje je ne zanima, a onda žena to dete tuži - rekla je Anđela.

-Netrpeljivost je postojala, to se primetilo. Ova presveta se meni nije dopala još od pete sezone. Ja sam ćutala jer me je Ana zamolila, nisam uopšte komentarisala. Kada je ispala svađa oko leka, rekla je: "Bolje da sam mrtva i da izvršim samoubistvo nego da sam ti". Ja sam počela da se družim s Anom, druga svađa kada mi je rekla da sam matora ku*ketina, ja sam rekla: "Zmija guta spe*mu", ja ništa nisam izmislila. Nakon toga, ćutala sam i na to kada je Anu vređala da bije decu kaišem, da je učestvovala u ovome ili onome, da je šizofreničarka na papiru i tako dalje...Ja dva meseca nisam komentarisala, osim "presvete", nijednu ružnu reč nisam uputila. Pisano je o tome šta je Mensur izjavio i šta se desilo- pričala je Zorica.

-Šta je pisano?! Ne možeš da završiš. To nije istina, to nikada dok sam ja bila van Zadruge, nije izrečeno, nikada - skočila je Anđela.

ZVEZDAN I MAJA OZVANIČILI VEZU! Pred svima priznali emocije, a ono što je Anđela otkrila šokiralo je sve ukućane

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading