ZVEZDAN UDARIO ANĐELU! Nakon što  ga žena optužila za nasilje, Slavnić tukao i ljubavnicu, isplivali dokazi, ovoga puta mu ne gine zatvor
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić nedavno je rekla kako ne veruje Ani Ćurčić da je trpela nasilje od dugogodišnjeg partnera, te da bi ona Zvezdana Slavnića prijavila policiji ukoliko bi ikada fizički nasrnuo na nju.

Međutim, iako se i sama u više navrata susrela sa Zvezdanovom agresijom, čupanjem, polivanjem, pretnjama, zastrašivanjem, kao i razvaljivanjem vrata, ona na to nije reagovala, a sada je otišla i korak dalje. Naime, u žustroj svađi koju su imali kada ju je Slavnić prevario sa Majom Marinković, Anđela je dobila šamar od Zvezdana, a umesto da reaguje, ona je odlučila da brani nasilnika. 

Tako je ponosna Crnogorka optužila cimere da lažu da ju je Zvezdan udario, te im i sama pretila da će ona njima udariti šamar ukoliko ikada čuje da su rekli istinu. Nedugo zatim, ona je sebe demantovala kada je kod Drveta mudrosti prepričala kako je došlo do obračuna sa višestrukim povratnikom.

-Udarila sam ga tamo gde ga najviše boli, u ono čime me je prevario. Tada sam dobila šamar. Govorila sam da preko toga nikada ne bih prešla, i to je istina. Ne mogu da mu oprostim to. Nisam očekivala da bi bio spreman da to uradi ženi. Muškarci koji su spremni da u bilo kojoj situaciji dignu ruku  na ženu za mene nisu muškarci i to je tako. Maja jeste moj spas, ko zna šta bi napolju bilo i šta bi mi radio. Neću nikada priznati u kući da je došlo do šamara, uvek ću negirati jer ljudi jedva čekaju da ga napadaju- bez imalo srama je rekla Anđela.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

UCENJUJE PRODUKCIJU I TRAŽI IM OVO! Anđela Đuričić bahatija nego ikada, obratila se čelnicima, pa u kameru rekla ove reči

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading