"ŠTO NISI PLAKALA KAD SI ME VARALA?" Nakon Matorine reke suza, oglasila se Sanja Stanković pa šokirala izjavom!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Vest da je Sanja Stanković stala na ludi kamen odjeknula je u medijima, a nakon što je voditeljka i bivša zadrugarka objasnila da se stvarno nije udala i da je snimala reklamu, za Pink.rs prokomentarisala je i reku suza koju je prolila njena bivša devojka, Jovana Tomić Matora, nakon što je u emisiji "Pretres nedelje" dobila hipotetičku informaciju u tom događaju.

-Kod nas u emisiji "Ne gledam ti ja to" imamo segment gledanja snimaka, a i da nemamo bili su ljudi koji su mi to slali i bili su u neverci zbog čega plače. Nije plakala od radosti jer nije tako izgledala, kad neko plače od radosti smeje se i plače. 100 puta kad ste me zvali da komentarišem nju rekla sam da je ona pluskvanperfekat u mom životu. Ja sam stvarno nastavila dalje, ona očigledno nije jer sam videla kad je komentarisala sa Anom Ćurčić da me nije oplakala. Videla sam da hoće da pošalje poklon za svadbu. Ja i da sam se stvarno udala nema potrebe, ni prostora za bilo čim. Ona je čak u komentarisanju sa Anom rekla da se nadala da ćemo možda se pomirimo, ali da joj je ovom udajom stavljena tačka. Tačka je stavljena bilo udaje ili ne, posle nekih izgovorenih reči nema nazad - rekla je Sanja. 

Ona je priznala da se kaje zbog izgovorenih reči i da je sigurna da biste vas dve završile u braku sa decom da nije došlo do tih stvari.

-Ona je zaplakala i rekla da se kaje što me je prevarila, što nisi plakala kad si me varala? Nema šta da se kometnarieš.

Matoroj ne bi poručila ništa. 

-Ne bih ništa jer svaki vid obnovljena komunikacije sa njom daje joj nade, a ne želim nikome da dajem lažnu nadu. Znajući kakava je ona stvarno bi se ponadala, a nema prostora.

Ona je za kraj otkrila da li će stvarno stati na ludi kamen. 

-Ne, trenutno sam se fokusirala na posao i životne stvari. Nemam vremena za dublje odnose jer ne mogu ni sebi da se posvetim, a ne nekome ko to možda zaslužuje.

"UGUŠILA GA JE, PRILEPAK" Ana Ćurčić nikada brutalnije o Anđeli i Zvezdanu, sa Majom najavila haos

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading