OBMANULA JAVNOST! Sanja Stanković napravila lažnu svadbu, bivša zadrugarka se uopšte nije udala, sada je sve otkriveno
Foto: Alo/Printscreen

 Sanja Stanković nedavno je objavila fotografije sa venčanja, a sada je otkrila da je obmanula narod, te da je u pitanju snimanje reklame.

-Svi ljudi koji su bili tamo su njene zvanice, ja sam pozvala neke svoje prijatelje i da napravimo gižvu. Ja sam njihovo zaštitno lice, to sam zaboravila da kažem. Moje lice i mj lik će biti na njihovoj hacijendi. Poenta je bila da se slikamo i pravimo promo materijal za stranicu. Taj prostor će da se koristi za proslavu i venčanja. Gostima se svidelo, mi smo snimali, ja sam delila na svom instagramu, popila sam više i izgubila pojam da će to drugačije da izgleda. Mladoženja je od vlasnikove devojke sin, sve je ostalo u porodici. Nije mi bila namera da bilo koga prevarim. Meni je bio cilj da njima pomognem u otvaranju. Najveći prbolem je ispao kad me je majka pozvala i sve mi je po spisku, od prvog do poslednjeg kolena. Zvala je rodbina: "Kako vas nije sramota da nas ne zovete na svadbu?". Majke je dobila nervni slom. Moje prijateljice, Jelena Batos je počela da plače, a onda mi je poslal komentare. Malo sam bila svesnija šta sam napravila i šta sam učinila, ali lepo smo se proveli- rekla je ona za Red Tv.

-Najbolja lažna sbvadba - rekao je Savin.

-Ali to nije zbog gledalaca, nego da bih se slikala za stranicu i njima da pomognem u svemu. Htela bih da se zahvalim i da se izvinim ljudima ako sam ih uvredila i slagala. Dobila sam lepe čestitke i komentare, nema šta mi nisu želeli. Hteli su čak i koverte da šalju, pa sam morala da šaljem ljudima. Nisam mogla da sačekam jer mi neko želi sve najbolje, a ja se nisam udala. Mama je vrištala na telefon, od prvog do poslednjeg kolena, nema šta i nije rekla - govorila je voditelja.

ACA BULIĆ DOLAZI NA FINALE ZADRUGE! Anin bivši će se konačno suočiti sa Zvezdanom Slavnićem, skandal u najavi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading