"KAO DA JE SILOVANA" Zvezdan Slavnić otkrio zašto je raskinuo sa Anđelom, ovo više neće da trpi!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Mikica Bojanić dao je svoj sud o situaciji koja danima unazad trese "belu kuću", i tom prilikom pokušao da posavetuje Anđelu Đuričić koja je jedan od glavnih aktera.

-Ne mogu da dođem sebi posle sedam meseci da ovim ljudima ne možeš ništa da kažeš, ovako nikada nije bilo. Što se tiče Zorice, ti si mlada devojka, ja znam da u afektu može svašta da se istakne. Ti prvo ovog čoveka ne poštuješ, koji se ovde sve vreme drži za glavu. Kakva god da je ova žena, ti ne smeš njoj da pominješ decu - kazao je Mikica.

-Ja nju nisam ni jednom uvredila - rekla je Zorica.

-Ti si mene vređala ovde sedam meseci - vikala je Anđela.

-Zvezdan je više puta govorio koliko mu smeta ovakvo njeno ponašanje, upravo ovo. Ona je mlada i neiskusna. Neke stvari mi kod njega nisu jasne ali to je život. Ona je mlada i neiskusna ali je to ne opravdavam ni jednog sekunda. Ali ovo njeno histerično ponašanje, nešto tu nije u redu - rekao je Mikica.

-Meni je utisak večeri Anđela definitivno, ovo ponašanje je katastrofa, ja ne znam da li je ona normalna. Verovatno se i Zvezdan sada razmišlja i pita se sa kim je bio sve ovo vreme - pričao je Janjuš.

-Evo Mića, koliko sam mu puta rekao da ide kod nje da je smiri pa da mi namigne da bi mogao da joj priđem. Nisam ja nikoga ostavio tek tako, hvala Bogu pa ima 23, 24 godine pa može sve da joj se menja u životu. Ja nemam te godine. Ja sam se borio za nas, ja ne moram da žalim i da plačem sad ovde - govorio je Zvezdan.

-Ti si jedna obična pi*ka samo to niko ne sme da ti kaže - vikala je Anđela.

-Sad ovo što radi u pabu, kao da je siluje a ne da je smiruje, je bolesno - rekao je Zvezdan.

OBEZBEĐENJE OPKOLILO BELU KUĆU! Zvezdan i Anđela na korak do fizičkog obračuna, zadrugari pokušavaju da ih obuzdaju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading