ĆURČIĆEVA DONELA KONAČNU ODLUKU Sa starom Anom je završila, precrtala Zvezdana za sva vremena
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zorica Marković i Ana Ćurčić povele su razgovor o Zvezdanu Slavniću, a Ana je šokirala svojom sigurnošću da je konačno završila svaku priču sa Slavnićem.

Mića je sad došao meni da se pravda, a sa mnom se svađa kao pseto. Nema šta mi nije rekao. Nije mi sad do sađanja, pa mu ništa nisma ni rekla na sve ono. Baš me briga. Mene stalno provlače svuda, niko me iz usta ne vadi - rekla je Zorica.

Tebe provlače u čaši mleka - rekla je Ana.

Ja sam od početka do kraja govorila svima sve što mislim. Kad je Zvezdan u pitanju, priznala sam da ga ne poznajem, jer je sad druga osoba u odnosu na ono što je bio. Ja sam mu rekla da ne očekuje staru Anu - rekla je Zorica.

ĆURČIĆEVA DONELA KONAČNU ODLUKU Sa starom Anom je završila, precrtala Zvezdana za sva vremena

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Stara Ana se pozdravila, ne vratila se više nikad! Ne želim da se više priča o meni. On misli da je ovo što sad ne pričam sa njim žela da ga privučem - kazala je Ana.

- Ovo njegovo sa Majom nije ništa. On nju e zanima. Ti Maju nisi vređala, nemoj ni da joj se ni obraćaš i to je to - rekla je Zorica.

- Nemam nameru - kazala je Ana.

OGLASILA SE PECINA MAJKA NAKON ŽESTOKOG OBRAČUNA SA PETRUĆIJEM Bez imalo razmišljanja, Juca je okrivila baš ovu zadrugarku za ceo sukob koji se desio

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading