POKUŠAVAJU DA JE SPASU DA NE BI NAUDILA SEBI Anđela završila kod psihijatra, roditelji su spremni na sve samo da je izvuku iz Zadruge
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Anđela Đuričić doživela je nervni slom nakon što ju je Zvezdan Slavnić ostavio i prevario sa Majom Marinković. 

S obzirom na to da je u jednom trenutku počela i da se samopovređuje i seče po rukama, hitno joj je obezbeđena poseta psihijatrima i psiholozima kako bi se što pre psihički oporavila, prenosi Skandal.

Kako se već navodilo, Anđela je u spoljnom svetu pokušala sebi da oduzme život tako što se pod dejstvom alkohola automobilom zakucala u jednu zgradu, a razlog je bio takođe raskid. 

Kada se sve to uzme u obzir, nije čudo što svi strahuju za njeno stanje i život, a kako navodno pričaju bliski ljudi njene porodice, roditelji su spremni da je na svaki mogući način izvuku iz rijalitija i da plate kaznu koliko god je potrebno, samo da njihovu ćerku spasu iz pakla u kom se našla. Navodno planiraju da je odvedu na lečenje i pomognu joj da dođe sebi od svega što joj se desilo.

ŠOKANTNO! Bebica nije mogoa više da ćuti, po izlasku iz Zadruge raskrinkao frapantnu istinu o njemu i Miljani, da li je ovo moguće?!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nens

24.04.2023 13:42

Otkad njeni roditelji dolaze. Kad ce stici?

Dlavica

24.04.2023 23:29

Ili su je otpisali, ili čekaju njenu zaradu iz rijalitija. U svakom slučanu, nisu roditelji koji bi da spašavaju svoje dete ne pitajući za cenu.