MATORA SE PREISPITUJE Jovana priznala ko je od muškaraca privlači, pa odjavila Anitu
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje Matoroj:

- Navedi jednu lošu stvar koju ti je Anita uradila da bi je najstrašnije vređala i ponižavala. Kažeš da ti je najstrašnije da dokažeš da nisi psihopata i eto nisi, ali dokazuješ da zaslužuješ da se sve devojke ponašaju prema tebi kao u prošlim odnosima. Što je devojka gora prema tebi ti si bolja, kad te vara sa prijateljima. Lepo je sve objasnila MC Aleks.

- Volim sponzoruše, volim ološe, volim grabljivice. Volim dušu da mi uzmu i iscede me. Taj maltret me loži, ta doza mazohizma. Tu ima logike, a što se Anite tiče, to što je neko dobar prema meni, brižna, pažljiva, ne znači da treba da budem sa tom osobom ako je neće srce. Ja ne osećam da je ona dobra za mene. Volim sbe ei gledam sebe i svoje du*e da zaštitim. Pogađa me kad mi neko gori od mene ili kao ja kaže da sam psihopata. Pozdrav za gospođicu MC Aleks i rečenicu: "Nema tela, nema dela". Sve hoće sa mnom nešto u rijaltiiju pa se posle peru od mene. Mislim da nije dobra ni za sebe, a kamoli za mene - rekla je Matora.

- Slažem se sa Jovanom sve što je rekla, nije me iskoristila, bila je dobra prema meni. Mislim da ne bi trebale da budemo u lošem odnosu - rekla je Anita.

Anita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Je l' patiš? - pitala je Ivana

- Neka ostane to za mene. Ja znam šta osećam - rekla je Anita.

- Počela sam sebe da preispitujem i da se vratim na tu fabričku pe*is priču. Nisam verovala da to može da mi se desi sa muškarcem, obično se desi sa ženom. Čak sam dala Zvezdanu čokoladicu krišom da da - rekla je Matora.

- Nije među nama ovde, a tu je - rekao je Zvezdan i davao neke naznake, a zadruagri su pogađali ko je i nisu pogodili.

NIKO NE SME DA DIRA NJENU PRVU LJUBAV Ana izrevoltirana Anđelinim ponašanjem, pa joj zabranila da pominje Acu Bulića

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading