JOŠ JEDNA TRAČ PARTIJA Ana Ćurčić potkačila Miljanu Popović pa se dotakla i Brendona: "Ko još sluša tu budalu"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zorica Marković sele su ispred hotela "Zadruga", te su tom prilikom porazgovarale o Aninom sinoćnjem sukobu sa Milljanom Popović.

Zvala me Milica, odgovorila sam na pitanje. Ja sam totalno zaboravila za tu priču. Rekla je da sam ja najveće uvrede rekla. Ja sam rekla da je skraćena, jesam i kako ja nju gledam, a i kako sam se u diskoteci popela na stejdž i sela da je gledam. Ja se jesam popela i ona jeste igrala, ja gledam bezveze. Ona je od toga napravila da sam se ja popela nju da gledam - rekla je Ana.

- Ko nju sluša šta priča, budala polupana. Treba uvek normalno da odgovoriš - rekla je Zorica.

- Pitali su je za Popaja, pa je to tako blago ispričala. Ne u pušionici, nego pre toga. Rekla sam joj da ne dira čoveka... Ja sam rekla da je Popaj, Popaj, a da sam ja Oliva i onda ona kao: "Je l' se najeo spanaća?" - dodala je Ana.

- Pa šta ćeš?! Neka je. Ozbiljno pristupila temi, kakva smehoteka (smeh) - smejala se Zorica.

- Pitala me je: "Da li je od Miljane potekla priča da sam ja produkt Zorice Marković?", je l' se sećaš ko je to rekao? - pitala je Ana Zoricu.

JOŠ JEDNA TRAČ PARTIJA Ana Ćurčić potkačila Miljanu Popović pa se dotakla i Brendona:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja se setim posle da je to Brendon rekao i ja kažem. Kažem i Brendonu da sam to rekla, on meni kaže da nije rekao, već da je rekao da je on imao produkta, onog Orozovića... Posle mi je prišao i rekao kao: "Neću da mi se zakači Zorica Marković" - rekla je Ćurčićeva.

- Čuj produkt?! Sa tvojim problemima, ne znaš gde je levo, kakva monstruoznost. Šta je bilo ranije?! Ja ću tebe zaje**ti, pa ćeš mi ti zabosti nož u leđa, pa si sada produkt. Sve je to jadno, ali je nažalost prisutno. Pokušao je sa MMA isto kao sa Orozovićem, što mu je mozak poremetio, ne može ni sa kim da se druži - rekla je Zorica.

OVO JE ISTINA O ODNOSU MAJE I ZVEZDANA! Otkriveno je šta se zapravo krije iza njihovog flerta, cimerka ih raskrinkala

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading