SANJA GRUJIĆ ISEKLA VENE! Isplivale jezive scene, zadrugarka pokušala sebi da oduzme život pa zakukala na sav glas
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Karambol epskih razmera započeo je Filip Car kad je otkrio da je njegov najbolji prijatelj imao seks sa Grujićevom u rijalitiju.

- Nisam samo ja spavao sa Sanjom u "Zadruzi 5"! Bila je ispod pokrivača i s Janjušem - rekao je momak iz Crikvenice i izazvao burnu svađu između starlete i njenog dečka Marka Stefanovića.

Fitnes trener je odmah skočio i optužio devojku da ga stalno laže:

- Pitao sam te da li si bila s još nekim iz "Zadruge", osim sa Filipom, klela si se da nisi. Ti si raspala kurva koja mi je uništila život!

Posle ovih reči, Sanja je počela da udara Marka, a on je u naleti besa pobacao njene stvari i šminku. Kako bi tokom nervnog sloma privukla njegovu pažnju, Grujićeva se zaletela na staklena vrata i posekla ruku!

- Ubiću se! Želim da umrem - jecala je ona, dok joj se krv slivala niz šaku. Starleta je odmah izvedena na ušivanje i previjanje, a zatim vraćena u "Belu kuću", gde je nastavila da se se svađa s Markom i kune se da se s Janjušem samo mazila!

Odmah zatim puklo je prijateljstvo Cara i Janjuša! Drugari, koji su delili Sanju, Maju Marinković i Aleks Nikolić, pokazali su šta zapravo misle jedan o drugom.

- Filipu sam u poverenju rekao šta sam radio sa Sanjom u krevetu. Izdao me je. Više mi nije drug, završili smo za sva vremena - rekao je bivši košarkaš i izazvao bes kod Cara:

- Ti si završio sa mnom?! Ti si, bre, p**ka i prevarant. Ni sam ne znaš kome sve duguješ pare! Spucaću te u glavu, mamu ti je*em raspalu!

Janjuš je u tom trenutku skočio na Filipa, sapleo se, udario u krevet i ostao da leži na podu! Onda je počeo da jauče od bolova:

- Ne mogu da se pomerim! Nešto sam polomio! Bole me kuk i lakat.

Hitna pomoć je ubrzo došla u "Belu kuću" i prevezla ga u bolnicu.

Za to vreme, svoju dramu imali su i Anđela i Zvezdan. Mlada Crnogorka ubeđivala je bivšu drugaricu Anu Spasojević da je zaljubljena u Slavnića. Kako bi je ućutkao, Zvezdan je zgrabio Anđelu za kosu i izbacio je iz kuće!

- Umukni više. Marš, napolje! - urlao je Slavnić.

CARA JURE KRIMINALCI Otkrivene mračne tajne Filipa, upao je u probleme, a živu glavu mu je spasila ova osoba!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading