"WC ŠOLJA JE ČISTIJA OD TVOG POLNOG ORGANA" Anita napravila opštu pometnju, svojoj cimerki podvalila ovo, svi u šoku!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official, youtube/Gordon Ramsay Restaurants

DJ Tamaris delila je budžete, a Maja Marinković od nje je dobila srednji budžet.

-Ja te gotivim. Mislim da mnogim ljudima zbog tebe nije dobro, mnoge devojke ti zavde. Ti si svoja. Ja ne opravdam postupke koje radiš, to si ti iz godine u godinu. Tvoj život, tvoja stvar, moj komentar neće da pormeni ništa - govorila je ona.

-Hvala, Tamaris. Divna si - rekla je Maja.

Veliki budžet dala je Ani Ćurčić.

-Ovu ženu sam prvu nazvala folirantom. Svi ste katastrofa koji ste držali strane. Ja kad nešto mislim to kađem i kad promnim mišljenje kažem da sam ga promenila. Meni je van pameti bio izbor tvog društva. Ja sam se tebi izvinila jer u tom trenutko najmanje što nekome treba je da mu neko kaže brutalne stvaroi na taj način. Rekla si mi da imaš lepo mišljenje o meni i da me smatraš normalnom devojkom - govorila je Tamaris.

Mali budžet dobila je Anita Stanojlović.

-Ne zna da li voli mušakrce ili žene, zlobna je i pokvarena. Toliko mi je nebitna da ću samo da joj dam mali budžet - pričala je Tamaris.

-Hvala, moram da ti odam jednu informaciju sjaj koji si malopre stavila upao mi je slučajno u wc šolju - odbrusila je Anita.

-WC šolja je čistija od tvog polnog organa - uzvratila je Tamaris.

Tamaris je dodelila Zvezdanu Slavniću srednji budžet, a Anđeli Đuričić mali budžet.

-Zvezdan Slavnić je od prvog dana prema meni jako lepo, imao je džentlmenski pristup i mnogim muškarcima može da bude primer, osim ako izuzmemo situaciju sa Anom. Prema meni si bio super, uvek si bio tu da me saslušaš i kad sam bila u minus fazama. Što se mene tiče imaš moje poštovanje, smatram da imam i ja tvoje - pričala je Tamara.

-Smatram kad sam bila u vezi da si umela da bocneš i da si sud donosila na osnovu druge strane. O tebi kao ličnosti sam pre "Zadruge" komentarisala da mi se sviđa tvoje ponašanje, neke stvari si demantovala. Postupci su ti ove godine katastrofa, previše si držala do nekih stvari, a onda uradila nešto što je nije pojmljivo. Okej smo, ništa loše prema meni, ni ja prema tebi - dodala je ona.

SANA U ŠOKU Tamaris priznala detalje odnosa sa Dragićem, pa otkrila: Pobegao si jer nisi mogao da budeš sa mnom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading