Marija i Miljana
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Odnos Miljane Kulić i njene majke Marije poslednjih dana obeležen je verbalnim i fizičkim konfliktima, a region je uzburkala Miljanina izjava u kojoj se obratila na bizaran način.

KULIĆI POVUKLI DRASTIČNI POTEZ Miljana izbačena iz testamenta!

Printscreen

 

Naime, ona je poželela svojoj majci smrt ističući da je upravo ona krivac za njenu nesreću.

KULIĆI POVUKLI DRASTIČNI POTEZ Miljana izbačena iz testamenta!

Printscreen

 

- Ti si jedna klošarka i nemajka! Zaslužila si sve najgore. Bolje bi bilo da si umrla od raka! - rekla joj je, pa se javno odrekla one koja joj je podarila život.

Nakon ovog skandaloznog obraćanja majci, skrhana Marija je iznela čvrst stav da ćerku ne želi ni na svojoj sahrani te da joj nikada neće oprostiti.

Izvor blizak porodici Kulić otkrio je za Rijaliti plus da je zbog novonastale situacije u „beloj kući“ Miljanin otac, a Marijin suprug Siniša, doneo konačnu i neopozivu odluku da svoju ćerku izbaci iz testamenta i ostavi je na ulici.

KULIĆI POVUKLI DRASTIČNI POTEZ Miljana izbačena iz testamenta!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iako smo svi navikli na Miljanino nedolično ponašanje izazvano raznim psihičkim poremećajima koje ima, kao i na česte promene raspoloženja, ovo nas je sve zgrozilo i šokiralo. Za to što se javno odrekla majke ne postoje reči opravdanja - počeo je sagovornik, pa dodao:

- Zbog ove njene izjave bi i kamen zaplakao, a ona je potpuno ravnodušna. Njen otac ne može da se oporavi od šoka koji je doživeo, a sestre više ne žele nikakav kontakt s njom. Nakon što se Marija izlečila od opake bolesti svima je laknulo, a Miljana nas je ovim dokrajčila - istakao je sagovornik, pa nastavio s pričom:

- Pored svega lošeg što je ikada uradila, jedna od gorih stvari je ta što je i dalje u odnosu s propalicom i kockarom Zolom. Njeni roditelji predviđaju da će on i Miljanu i malog Željka uskratiti za sve, tako da su odlučili da je izbace iz testamenta. Svu imovinu podeliće Tijana, Ana i mali Željko kada postane punoletan, a Miljana neće dobiti nijednu ciglu, a kamoli celu kuću - zaključio je sagovornik za Rijaliti plus.

 

Kulići za dlaku izbegli smrt

Miljana važi za najskandalozniju učesnicu rijalitija dosad, a njeno ponašanje nikada nije imalo granice. Vodeći se teorijom da cilj opravdava sredstva, Miljana je narušila zdravlje svojih roditelja i više puta ih dovela u životnu opasnost. Njen otac Siniša se već izvesno vreme nalazi u kritičnom zdravstvenom stanju zbog raka grla, a Mariju je prvo zadesio rak dojke, nakon čega se podvrgla i operaciji štitne žlezde.

 

Miljana gubi starateljstvo

Kako je odranije poznato, Miljana i njen bivši partner Ivan Marinković imaju sina Željka koji zajedno s njima boravi na imanju „bele kuće“, a starateljstvo nad njim trenutno ima Marija Kulić. Ona je istakla da će, ukoliko se njoj nešto desi dok je Željko još uvek maloletan, starateljstvo pripasti Miljaninoj sestri Ani, koja je podobnija i više brine od one koja ga je na svet donela.

- To dete bi ostalo gladno pored Miljane i Zole. Marija joj nikada ne bi prepustila brigu o unuku jer je psihički nestabilna i emotivno neuračunljiva - završio je izvor za Rijaliti plus.

SUMNJA U NJEGA Zorica otkrila da je Tamaris dala nekome dupli budžet, pa se prisetila ovog zanimljivog detalja!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading