PLAČE JER JE SEBIČNA Seksi Sandra bez dlake na jeziku o Slavniću i Anđeli: "Zvezdan je tip koji voli da švrlja"
Foto: Alo/Printscreen

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" gostovao je Jovan Ilić, novinar, i pevačica Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, koja je analizirala odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, učesnika "Zadruge".

Nakon što je pogledala prilog u kom Anđela ljubomoriše, a potom i plače zbog kontinuiranog flerta svog dečka i Maje Marinković, Sandra je zaključila:

PLAČE JER JE SEBIČNA Seksi Sandra bez dlake na jeziku o Slavniću i Anđeli:

Printscreen

 

- Ona plače jer se zaljubila i zato što je sebična, ona to tako ne doživljava. Ona Zvezdana doživljava kao da je on nje, tu je totalno nebitna njegova žena. Zato plače. Ali, ona mora da zna i da vidi da je Zvezdan tip koji voli da švrlja. Kada to radi u "Zadruzi", kada je uradio to ženi svojoj, pa naravno da će sutra da uradi njoj - objasnila je Sandra, a potom dodala:

PLAČE JER JE SEBIČNA Seksi Sandra bez dlake na jeziku o Slavniću i Anđeli:

Printscreen

 

- Smatram da se muškarac menja isključivo kada njemu odgovara, nije bitno da li sam sad tu ja ili neka druga. Devojka koja se potrefi udatom momentu kada muškarac želi nešto više, on će da se promeni prema njoj, ali ne zato što je ona bila bolja od prethodne, već zato što je on emotivno sazreo - rekla je ona.

MORA TOTALNI IGNOR Žana ubeđena da joj je Ana namignula, pa joj otkrila koje priče treba da se drži

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading