ANA ĆURČIĆ OTKRILA SVE O BIVŠEM MUŽU Dotakla se i toga da li je bio nasilan prema njoj
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić, prema njenim rečima, prošla je golgotu u odnosu sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem.

Ona je u rijalitiju ispričala kako ju je Slavnić psihički i fizički zlostavljao, kao i to da ju je primoravao da imaju seksualne odnose. Tokom jedne njihove svađe, Zvezdan je optužio Aninog bivšeg supruga da ju je maltretirao, a isto tako pričao kako ga je tog čoveka varala sa njim.

ANA ĆURČIĆ OTKRILA SVE O BIVŠEM MUŽU Dotakla se i toga da li je bio nasilan prema njoj

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ipak, sada je Ana rešila da progovori o svom prvom partneru i svojoj cimerki Slađi Lazić otvorila je dušu o njihovom odnosu.

- Rastala sam se od bivšeg muža, a volela sam ga. Sećam se da sam u srednjoj školi spavala kod njega, a trebalo je učim hemiju, a meni te prirodne nauke nikada nisu išle, a on je bio strog za moju školu. Ustajem ja u sedam ujutro, o on je celu moju svesku ispisao, sve je uradio. Stalno me je čekao posle škole - prisetila se Ana.

- Sećam se kada mi je kupio prvu ogrlicu, stavio mi ogrlicu, znaš kako je bio darežljiv, a ovaj priča kako me je tukao, sram ga bilo - dodala je Ćurčićeva.

ANA ĆURČIĆ OTKRILA SVE O BIVŠEM MUŽU Dotakla se i toga da li je bio nasilan prema njoj

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Znaš kada smo došli jednom kod moje majke, i on meni dođe i kaže:"Podigni mi majicu", i ja vidim moj lik i moje ime, znaš da sam tada bila na ne znam ni ja kojem nebu - rekla je Ana.

- Jao istopila sam se - osmehnula se Slađa.

- Slušaj ovo kupio mi je starke kada sam išla na ekskurziju, i došao da mi ih donese, ja presrećna a u patiku mi stavio pare da sam mogla sve da počašćavam na ekskurziji - pričlala je Ana.

- E to je ono pravo, posle njega su svi nebitni - rekla je Slađa.

ANĐELA NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE SVOJIM DUGIM JEZIKOM Ocinkarila Zvezdana za jako ozbiljnu stvar, pa se dotakla intimnog odnosa samo par kreveta od Ane Ćurčić

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading