"EMOTIVNO SE VEZALA, A ON GLEDA SAMO SEBE" Valentinina majka opelela po Zvezdanu, pa otkrila: Spremila sam tužbu!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tim povodom oglasila se Valentinina majka koja je vidno uzrujana otkrila šta bi uradila da joj se pruži šansa da se obračuna sa Miljanom, ali i da joj sledi paprena tužba.

Njena majka je u suzama govorila o skandalu koji je sinoć snašao njenu ćerku. Otkrila je da se Popovićevoj sprema tužba, a nije krila da bi volela da joj se pruži prilika da se obračuna sa Miljanom.

-Kako mogu da se osećam. Šta mislite kako jedna majka može da se oseća da vidi onakve scene. Koga sve ta Miljana Popović nije pokrala u Zadruzi. Koliko je samo puta pokazala ko je i šta je. Ona joj je za 18. rođendan ukrala vino, a Valentina nikad nije pokazala agresivnost. Valentina je odrasla tako da je povučena, nije toliko pokazivala tu agresivnu stranu. Sad u nekim situacijama i ja ne umem da je prepoznam. Ali onako jaukanje, plakanje, vrištanje, a ona kao zver još više nasrće na nju. Da li ta žena ima dušu, osećaj. Tužićemo je, a taj šestomesečni honorar ćemo joj naplatiti i na sudu - govorila je za Pink.rs

Osvrnula se na Valentinino druženje sa Zvezdanom Slavnićem, ali i na zaštitu koju od njega nije dobila kad joj je bila najpotrebnija. 

-Ona traži tu zaštitu od Zvezdana, ali izgleda da je samo sebe slagala u mnogim situacijama. Naklonjena je prema njemu i ima odnos prema njemu kao prema ocu i ja to vidim. Ona u mnogo situacija i to nagovesti, ali se to malo drugačije gleda u spoljnom svetu - rekla je Valentinina majka, pa je nastavila:

-U svakoj porodici postoje rasprave. Mi smo uvek težili da je usmerimo ka pravim vrednostima, da ima zdravo odrastanje i normalan pogled na život, a ne na neke lažne sjajeve. Mislim da se razočarala u Zvezdana kad je čula Anine priče i nejasno mi je zašto ne iznosi stav o tome, možda se plaši. Ono što smo je mi učili je sušta suprotnost tom čoveku. Ona bi iz mog ugla trebala da podrži Anu, ali je u njemu videla prijatelja i emotivno se vezala. On čovek samo gleda svoje du*e, nema osećaj za bilo koga drugog.

PLAČEM NEPREKIDNO Oglasila se majka Ane Ćurčić, progovorila o odnosu svoje ćerke i Zvezdana Slavnića, šok!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading