"NEKA ME TUŽI NJENA MAJKA, JA IMAM SLIKE" Adam Đogani pripremio paklenu osvetu Dj Tamaris, poseduje dokaze koji će je unišititi!
E stock

Adam Đogani nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga 6" progovorio je o njegovom odnosu sa DJ Tamaris, ali i kako su reagovali njegovi na učešće ove sezone. Adam tvrdi da je porodica ponosna na njega, ali da bi najviše voleo da se odrekne sećanja na romansu sa zadrugarkom. 

- Zadovoljan sam kako su moji reagovali. Bila je velika odgovornost na meni, to me je i stiskalo, a ustvari sam sve to dobro uradio, bili su u fazonu kako sam mogao da budem miran, ne znam ni ja sam, Bog mi je dao tu smirenost i kad treba da poludim, ja poludim. Oni su stvarno prezadovoljni, ja sam se mnogo istripovao.

Pink printskrin

 

Adam Đogani o DJ Tamaris:

- Osećao sam se samo da ne ispadnem budala i glup i mislim da je ispalo najbolje kako treba... Što se mene tiče, da mogu da biram, ne bih ulazio u taj odnos, jednostavno, bio je pogrešan izbor, pogrešno sve, sve što se tiče tog odnosa, sve što sam dobro radio, obilo mi se o glavu. Zbog nje sam se posvađao sa pola kuće, što je i normalno, ali... Nažalost, ipak nije toliko dobar čovek, ima neke osobine koje ja ne volim, konstantno priča o sebi, kako je njoj loše, kako može sama sa sobom, ne možeš ti sama sa sobom, nikako... Razočaralo me je to što nije ispala čovek prema meni, ja sam se više trudio da dok smo u vezi bili i da imamo, a kad sam bio sam, bilo mije dosta da preživim. 

Da li te je povredila njena ,,lojalnost", znaš da su je spajali sa drugim zadrugarima?

- To me je tek ubijalo, ne znam zašto sam davao toliko šansi toj devojci, ona se nije potrudila uopšte. Priče ispod pokrivača, kada smo mi sami, te neke priče... Nisam trebao da je slušam, trebao sam da gledam njena dela, ali sam se unutra pogubio, išao sam protiv svih, moji su mi rekli da sam trebao da se sklonim, tako je bilo i sa ulaskom, tako je bilo i sa izlaskom. 

Printscreen

 

Rekao si da ćeš objaviti neke slike njene, majka je rekla da ćete tužiti:

- Ništa mi nije stiglo, niti je neko od mojih objavio, ne zato što ne smem, nego me boli uvo, u tom trenutku sam to izneo, jer sam bio besan, te privatne stvari treba da se sačuvaju za mene i nju, za mene je taj odnos odavno završen. Ne želim da produbljujem svađe, sudove, može, neka me tuže, ali bespotrebno trošim svoju snagu - rekao je Adam za Premijeru. 

OD SRAMOTE SPUSTILA SLUŠALICU Majka Milice Veselinović ne zna šta ju je snašlo, pa samim tim nema komentar na ćerkino ponašanje

https://www.alo.rs/zadruga/porodice-zadrugara/730038/milica-veselinovic-ana-veselinovic-ljubavi-neuspele-ljubavi-veze-zadruga-6/vest

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading