MARKO ĐEDOVIĆ RASKRINKAO PROSTITUCIJU U ZADRUZI Evo koliko zapravo koštaju, a otkrio i šta rade sa zaradom!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši zadrugar, a sada voditelj Marko Đedović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a tokom boravka u Beloj kući raskrinkavao je mnoge učesnike.

On je sada progovorio o prostituciji u rijalitiju, ali nije želeo konkretno da imenuje nijednu učesnicu.

- Sigurno postoje, ali meni neće reći. Ali ne u toj meri koliko se predstavlja. Danas kada hoćeš nekog da omalovažiš, kažeš joj "prostituko, spavala si sa tim i tim, tu i tu, za toliko i toliko", a onda kada izađeš taj neko ne postoji. Stvarno nisam nikome držao sveću, niti sam korisnik - rekao je on na početku razgovora i dodao:

MARKO ĐEDOVIĆ RASKRINKAO PROSTITUCIJU U ZADRUZI Evo koliko zapravo koštaju, a otkrio i šta rade sa zaradom!

 

Printscreen

- Ima istine, a isto tako i mnogo laži. Posebno kada krenu međusobno da se optužuju. Poštene i moralne su uglavnom one koje nisu to, koje nemaju pravo i zaklinju se u poštenje jer u šta bi drugo. Mnogima o kojima se pisalo, ja zaista mislim i da jesu to.

Na pitanje odakle im toliko novca, budući da na mrežama predstavljaju život na visokoj nozi, Đedović je istakao:

- Ma kakvih 1.000, 2.000 evra. Toliko nisu ni ove najskuplje, sa najviše operacija. Maksimum 500 evra, i to za celu noć, a kada plate procenat obično dobiju 100 do 200 evra. Sve što pokazuju na mrežama je tuđe. One jadne sve to što zarade daju za nokte, silikone, frizure - završio je Marko Đedović izlaganje.

VAN SEBE! ŠOK OBRAĆANJE SESTRE ALEKSANDRE NIKOLIĆ ZBOG NJENOG POMIRENJA SA FILIPOM Odlučila se na nemilosrdan korak, odustaje od nje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading