RAT SE NASTAVLJA Ćurčićeva i Slavnić ne prestaju da provociraju jedno drugo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Youtube

Taman kada pomislimo da su bivši supružnici Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić zakopali ratne sekire i rešili da dane u Zadruzi provode u miru dajući vremenu prednost da odluči njihovu sudbinu, oni demantuju i sebe i sve one koji s njima žive, kao i one koji ih gledaju.

Oni su u spavaćoj sobi vodili još jedan razgovor o svom odnosu, koji se završio Zvezdanovim razvaljivanjem vrata i željom da skoči u jezero.

- Činiš mi zlo svakog dana. Uspela si u životu! Došla si da se oprostiš od mene. Došla si da nam se usereš u živote. Provociraš me samo i  je*eš me u mozak - rekao je Zvezdan Ani, koja je naglasila da meri svaku reč i bira kako će se prema njemu ponašati.

RAT SE NASTAVLJA Ćurčićeva i Slavnić ne prestaju da provociraju jedno drugo

Foto: Printscreen/Youtube

 

- Gde to ja tebe provociram? Zar nisam bila tu uz tebe kad je to bilo potrebno? Kalkulišem kako da ti se obratim, samo da ti nešto ne bi polupao - rekla je Ana, kao da je predosetila šta će se desiti.

Zvezdan je nakon ovog razgovora izleteo iz spavaće sobe, odvalio vrata, pa izjurio iz „bele kuće“. Obezbeđenje je odreagovalo na vreme, te je opkolilo Slavnića, a on je vikao na Anu, koja je izašla za njim iz straha da ne naudi sebi.

- Šta da radim? Reci mi samo? Hoćeš li da skočim u jezero ili bazen? Šta da uradim sa sobom da se ovo završi? - vikao je Zvezdan.

- Pusti me samo. Od momenta kad sam ušla ti mi turiraš mozak - ponavljala je Ana kroz suze grleći ga na trenutke.

RIJALITI PLUS U CRNOJ GORI Đuričići nestali iz Đenovića, prodaju porodičnu kuću: ŠOKANTNE TVRDNJE KOMŠIJA (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading