"BIO JE U ZATVORU, UBISTVO JE U PITANJU!" Ivanova devojka ŽESTOKO UDARILA NA ZVEZDANA I MOKU SLAVNIĆA, iznela njegovu JEZIVU PROŠLOST!
Foto: Alo/Printscreen

Sinoć je za vreme "Nominacija" izlaganje Nece Lazića isprovociralo Zvezdana Slavnića koji je i skočio preko stola kako bi nasrnuo na njega.

O ovom postupku Slavnića, komentarisala je i devojka Ivana Marinkovića, koji jei aktuelni učesnik šeste sezone, Jelena Ilić, te oplela i po Zvezdanovom ocu, Moki Slavniću:

Jelena je na Ivanovom Instagram profilu objavila ovaj video kada Zvezdan nasrće na Necu i napisala u opisu:

- Sin uglednog Moke Slavnića, malo bio u zatvoru, ubistvo je u pitanju ali on je heroj '90. Vredan poštovanja, mangup i gospodin koji bi vas prebio za jednu reč. Kad malo poludi, šalju ga u hotel, ne u zatvor kao Marka Smiljića. Ako malo bolje ispratite izjave njegovog oca, razočaraćete se jer ste ga smatrali legendom sporta - napisala je Jelena.

ANĐELA I ZVEZDAN PONOVO U ŽESTOKOJ AKCIJI Ona ZAJECALA OD JAČINE Slavnić joj do kraja ispunio sve njene fetiše i doveo je do vrhunca! (VIDEO 18+)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mima

22.01.2023 20:20

Šta to znaš ko je Zvezdan,seljančice iz sela kod Leskovca.Da je zakona i ti bi bila danas u zatvoru jer si izbola Ivana makazama i tukla ga svaki dan,ako ne zatvor onda bar u Lazi L.

Cile

23.01.2023 12:42

Rošava iz kopašnice komentariše moku legendu hahahahaha