ŽESTOKO UDARIO NA BIVŠU Bojan Simić opisao bivšu ženu "Ivana je alkos i lenština"
Alo

Bivši muž Ivane Šašić, aktuelni zadrugar Bojan Simić otvorio se Filipu Caru i razvezao jezik o svom privatnom životu dok je bio u braku s pevačicom. Bojan je pričao o podeli kućnih poslova među njima, ali je pomenuo i njenu decu koji nije častio lepim pridevima.

ŽESTOKO UDARIO NA BIVŠU Bojan Simić opisao bivšu ženu

Foto: Aleksandar Nalbanjan

 

 

- Lepo smo živeli, ja sam kuvao, a ona spremala, ali je bila lenština. Ovi njeni su jednom zapušili kanalizaciju. Bacali tamo vlažne maramice. Antihristi! - govorio je Boki dok ga je Car znatiželjno slušao pitajući šta su još radili?

ŽESTOKO UDARIO NA BIVŠU Bojan Simić opisao bivšu ženu

Foto: Ataimages

 

- Razbijali su televizore, monitore kompjutera. Ja sam ih i vaspitao. Ona sada priča svoju priču, patološki lažov je postala i opet je krenula da cirka. Volela je da cirka. A nije smela kap alkohola da uzme. Vino i žestinu je volela da cepa - nastavio je Simić, i opisao situaciju u kojoj je namerno iznervirao Ivanu.

- Jednom sam doneo pare u kuću, 20.000 evra, znao sam šta će da je iznervira, dao sam te pare mami. Dan-danas ih nije prežalila. Kao ona meni vraćala neke dugove. Koje dugove, radila je za 1.000 evra - govorio je Simić o bivšoj supruzi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

04.01.2023 09:13

Svako ko ovakve bljuvotine izjavi za svoju bivsu je dno. Pogledaj se ugojeni biku. Nije mi jasno sta je nasla na tebi.