PREKO ONIH REČI, NE MOGU DA PEĐEM! Oglasio se brat Marka Stefanovića, ne želi da čuje za Sanju
Foto: Printscreen

Danas 1. januara zadrugari su dobili poklone i pisma od svojih najmilijih, a između ostalih stigla je i poruka za Marka Stefanovića. Marko nije pročitao pismo pred svima, ali mi vam donosimo šta mu je brat poručio.

PREKO ONIH REČI, NE MOGU DA PEĐEM! Oglasio se brat Marka Stefanovića, ne želi da čuje za Sanju

 

 

Njegov brat uputio mu je emotivne reči, ali je istakao da Sanju Grujić ne može da podrži, kao ni njihovu vezu, zvog svih reči koje je ona izgovorila.

- Ćao Mare, srećna ti nova godina i novogodišnji praznici. Prošlo je tri meseca otkad se nismo videli i iskreno nedostaješ mi, nisam baš ovoliko navikao da budemo razdvojeni. Napolju je sve kako smo se dogovorili, pratim te 24/7 i sme što si mi tražio ispeglao sam, očekuj stvari uskoro. Instagram ti polako raste i sve je kako treba. Želim ti sve najbolje, brate, drži se do kraja, makar bio sam, krivo mi je zbog Sanje jer sam je i pre gotivio i bio za to da budete zajedno, ali preko onih reči ne želim da pređem. Nemoj da se ljutiš na mene, neprijatno je da me ljudi koji nas znaju ispituju da li stvarno maltretiramo mamu. Volim te, brate, izdrži - piše u pismu za Stefanovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading