BLISTA OD SREĆE Nakon što je mali Željko nazvao Ivana Marinkovića "tata", Jelena priznala: Ponosna sam na njega
Foto: Printscreen

Danima unazad, Bela kuća, a i čitav region bruji o tome da je mali Željko saznao da mu je Ivan Marinković zapravo otac, zbog čega je Miljana Kulić pre nekoliko dana ronila suze.

Naime, kako su pričali, Ivan je poslao paketić svom sinu, a kada je Željko upitao Mariju od koga je, ona je rekla da je od njegovog tate, na šta je Željko imao pitanje: "Je l' od mog tate Ivana?"

BLISTA OD SREĆE Nakon što je mali Željko nazvao Ivana Marinkovića

Foto: Printscreen

 

- Jako me raduje Ivanov odnos sa Željkom. Žao mi je što je prošlo neko vreme kada nije bio prisutan u njegovom životu. Prosto, Ivan je bio čovek koji se borio sa ozbiljnim porokom i nije ni bio svestan koliko svojim ponašanjem kvari odnos sa najmilijima... A eto sa Željkom remeti, da se ostvari…Hvala Bogu pa je sada sve odlično! Sve se menja i ide na bolje, a Ivan se ponaša sjajno, vrlo je stabilan u svim odnosima. Ja sam srećna i zadovoljna što je čovek koga volim konačno ispravio neke svoje životne greške. Uvek sam govorila da su to jako bitne stvari i ponosna sam na njega i na promene u našem zajedničkom životu - zaključila je Jelena.

ĆERKA LEPOG MIĆE RADI U GUGLU Sara je doktorirala u Holandiji, smatraju je genijem, a evo kako izgleda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading