MARKO ĐEDOVIĆ OPLEO PO GLUMICI "Prepodobna gospođo Prpić, došao ti je kraj..."
Pink printskrin

Glumica Anđelka Prpić već danima je glavna vest domaćih medija i predmet komentarisanja na društvenim mrežama nakon što se saznalo da je trudna sa najboljim prijateljem, najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića.

Aktuelnu aferu prokomentarisao je i Marko Đedović, koji je u svom prepoznatljivom stilu analizirao novonastalu situaciju i ukazao na mnoštvo kontradiktornosti u glumičinim javnim istupima i stavovima koje zastupa u odnosu na to kakav život stvarno živi.

MARKO ĐEDOVIĆ OPLEO PO GLUMICI

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Čitam naslov "Kolege podržale Anđelku Prpić". Davno ja rekoh da "kulturna" elita, kako se nazivaju glumci, u Srbiji ne postoji. Ta ista gospođa se zgražavala na dešavanja u "Zadruzi", koja su daleko pristojnija od onih koja se njoj dešavaju, takođe javno. Bio sam kriv za svoje stavove i sprdanje i kao i meta osuda krezavih majmunolikih oblika života po mrežama koji su se, gle čuda, uvek slagali sa onima koji su sada podržali k*rvanje sa venčanim kumom - istako je Đedović, pa poručio glumici da uđe u rijaliti program Zadruga. 

- Prepodobna gospođo Prpić, za vrata "Zadruge" ću uložiti sav svoj uticaj da ti se otvore, kako za tebe, tako i za kuma i supruga. Jer tvom licemerju je došao kraj. Za "kulturnu" elitu imaginarijum je hram poštenja, morala i kulture. Srdačan pozdrav - poručio je Đedović glumici.

NECINA I PECINA MAJKA HOSPITALIZOVANA Pozlilo joj nakon njihove tuče sa Filipom, van sebe, HAOS

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Дача

28.12.2022 09:53

Нашао се ко ће да је коментарише ?!