MAJA JE U VEZI SA TAKIJEM, INCEST Dejan Dragojević izneo stravične stvari na račun Marinkovićeve i njenog oca, skandal (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Rijaliti učesnice Maja Marinković i Aleksandra Nikolić danima vode ratove u Beloj kući rijalitija, a nakon strašnih optužbi Marinkovićeve, morao je da reaguje i Dejan sa još strašnijim i skandaloznijim optužbama.

Naime, Dejan, izrevoltiran zbog Majinih uvreda i uplitanja njega u njihov sukob napisao je da su Maja i Taki u emotivnoj vezi i da je to incest.

MAJA JE U VEZI SA TAKIJEM, INCEST Dejan Dragojević izneo stravične stvari na račun Marinkovićeve i njenog oca, skandal (FOTO)

Printscreen

 

- Evo, demant klasično poređenje od Dekija. Ako sam ja i dalje u braku, onda su Maja i Taki u vezi. Incest porodica. Taki s*ksualno opšti sa svojom ćerkom, čim joj kupuje tange, s*ksi kostime, vozi kod Čorbe na j*banje. Znači, po nekoj logici i onako jako, tata je j*be, čim joj kupuje ovo. Lagana paralela. Ne diraj me, na dijeti sam - poručio je Dejan na Instagramu.

Podsetimo, Aleksandra je izjavila da Maja ima fetiš na oženjene muškarce, a Marinkovićeva je Nikolićevu nazvala ljubavnicom, zbog toga što Dejan Dragojević još uvek nije zvanično razveden od Dalile Dragojević.

JE*EM TI BABU SMRDLJIVU! Skandalozna svađa Uroša i Jelene, Ćertić izgovorio strašne stvari na račun njene porodice

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Kiza

18.09.2022 13:25

Narode, jel ste vi za ovog stvora glasali, vi ovo podržavate, da li je moguce da je decko toliko bolestan da iznosi ovakve grozote. Fuuuuj!

Mile

18.09.2022 21:02

Ko je ovom smrdljivku namestio pobedu? Strašno, mali je stvarno bolesnik i psihopata.