SKOVAO TAJNI PLAN PRE ZADRUGE Taki Marinković ocrnio Emila, ekskluzivno za Alo! otkrio detalje njegove rijaliti igre
Printscreen

Otac zadugarke Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, aktivno prati dešavanja u šestoj sezoni Zadruge, a pored toga da je ponosan na ponašanje svoje ćerke, za Alo! je otkrio da je upoznat sa tajnim planom rijaliti učesnika Emila Kamenova koji se već prvih dana izuzetno dopao njegovoj ćerki. 

- Kada je krenula Majina priča da joj se sviđa taj Emil iz Bugarske, nisam bio upućen ko je on. Dan po dan su dolazile priče do mene, a onda sam otkrio da je vrlo iskusan rijaliti igrač i da je pre nego je ušao u rijaliti isplanirao da osvoji Maju. Vrlo je upućen u dešavanja iz prethodne seozone i shvatio je da je moja ćerka obezbedila opstanak svima sa kojima je ušla u vezu. Skovao je plan da bude veran suprug dok ne prođe dovoljno vremena kako bi dobio na popularnosti i ostao do samog kraja. Ovo je treći rijaliti u kom učestvuje, ali javnost nije upoznata sa tim - istakao je Marinković, pa priznao da bi voleo da njegova ćerka ne uđe u emotivan odnos. 

SKOVAO TAJNI PLAN PRE ZADRUGE Taki Marinković ocrnio Emila, ekskluzivno za Alo! otkrio detalje njegove rijaliti igre

Privatna arhiva

 

- Ona je sada ušla za pare, a ne da se svađa sa ostalima i da od nebitnih ljudi pravi bitne. Ne bih voleo da uđe u vezu, ne samo sa Emilom nego sa bilo kim drugim. Najbolja je kada je sama i to je svima jasno. Njoj ne treba nikakva priča i objektivno kažem da je ovo njeno najbolje izdanje do sada. Čak joj ne zameram ni to što ulazi u verbalne sukobe i polivanje. To radi kako bi pokazala da sa njom nema zezanja. Zadovoljan sam njenim ponašanjem u globalu i nema potrebe da ulazim u Zadrugu - zaključio je Taki za Alo! 

MAJA IMA FETIŠ NA OŽENJENE Maca žestoko osuo paljbu po Marinkovićki: Nisam ljubitelj takvih devojčica

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading