Aleksandra Subotić
Foto: Printscreen/Printscreen

Aleksandra Subotić je sinoć na društvenim mrežama podelila prve fotografije sa Pecom nakon pomirenja, što je šokiralo mnoge, a sada su se oglasili i njeni prijatelji.

Naime, njima nije jasno kako je mogla da mu pređe preko svega, a navode i da je mogući razlog novac koji Peca poseduje.

- Aleksandra nije mogla da veruje šta joj je Maja uradila, smatrala ju je mnogo dobrom prijateljicom. U Pecu je bila razočarana, al' je vrlo brzo shvatila da se "navukla" na lagodan život koji je uživala pored njega - započinje Aleksandrin prijatelj insistirajući na anonimnosti.

- Odlučila je da da sve od sebe ne bi li izgladila odnose sa njim. Ostavila je za sobom sve što joj je uradio sa Majom, sve suze koje je prolila. Želi da počnu ispočetka, ipak imaju i zajedničkog sina - dodaje pomenuti drug nekadašnje učesnice "Zadruge".

VOLI NJEGOVE PARE I LAGODAN ŽIVOT Prijatelji raskrinkali Aleksandru Subotić i otkrili pozadinu njenog pomirenja sa Pecom, skandal u najavi

Printscreen

 

Drugi Aleksandrin drug, koji, isto kao i prethodni pomenuti, nije želeo da mu se ime iznosi u javnost, a bio je dosta direktniji.

- Jednostavno nije mogla bez njegovih para. Svesna je toga, mnogima oko sebe je to rekla. Ima tu i dalje privlačnosti, to je plus, a Aleksandri je jasno kao dan šta sve ima pored Pece, u materijalnom smislu. Rekla mu je da će od sad biti kako god on poželi. Ne želi da mu nameće ništa svoje, prihvatiće sve što joj on ponudi - ističe on bez dlake na jeziku za Blic.

Vest da je Aleksandra Subotić, učesnica rijalitija, oprostila prevaru Peci Raspopoviću, koji je tokom leta imao aferu sa Majom Marinković, šokirala je sve.

OTKRIVAMO MAJIN MESEČNI HONORAR U ZADRUZI 6! Marinkovićeva sa produkcijom dogovorila ogromnu svotu novca, prešišala i Staniju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading