POSTAJE PREDUZETNICA! Dalila Dragojević pokreće biznis u Šepku
Alo

Otkako se rijaliti Zadruga 5 završio, život Dalile Dragojević promenio se iz korena.

Kako bi se nakon javne prevare i razvoda vratila normalnom životu, bivša zadrugarka odlučila je da se vrati u dom u kojem je živela sa bivšim suprugom, a po povratku u Gornji Šepak ona je odlučila da u očevom rodnom mestu pokrene biznis kako bi osigurala svoju budućnost. 

- Dalila je nakon izlaska iz Zadruge nekoliko dana provela Šepku, a povratak kući je emotivno doživela. Ona se jako pribojavala razgovora sa ocem Husom, ali on je nije mnogo pritiskao, izbegavao je da pokreće teške teme, i fokusirali su se na planove za budućnost. Smišljali su kako da se Dalila vrati na pravi put, a Huso je savetovao da rekonstruiše svoj život i ponovo počne od nule - rekao je na početku razgovora izvor blizak zadrugarki. 

POSTAJE PREDUZETNICA! Dalila Dragojević pokreće biznis u Šepku

Printscreen

 

- On bi najviše želeo da se njegova ćerka povuče iz javnog života, da se oporavi od svega, da ukoliko treba, potraži pomoć psihologa i da živi normalnim životom. Dalila se složila sa ocem u mnogim stvarima i dogovorili su se da pokrene svoj biznis u Šepku. Deo novca od honorara trebalo bi da uloži u otvaranje lokala. Sebi bi uplaćivala doprinose i time bi imala osiguranu budućnost i penziju - objašnjavao je izvor za Rijaliti plus. 

- Naravno, pored toga, ona i dalje želi da se bavi javnim poslom. Volela bi da bude voditeljka, ali planira da ima svoju sigurnost u Šepku ukoliko joj estradni posao ne prođe kako treba, a i kako bi udovoljila ocu. Ukoliko sve bude po planu, do jeseni će razraditi biznis plan, odlučiće se za delatnost, te će nakon toga otvoriti firmu na svoje ime i započeti biznis - objasnio nam je izvor.

POSTAJE PREDUZETNICA! Dalila Dragojević pokreće biznis u Šepku

Foto: Alo!

 

Podsetimo, naša ekipa prošle nedelje posetila je Gornji Šepak, a tokom razgovora za Alo!, Dalilin otac Huso otkrio je da još uvek veruje u ljubav ćerke i bivšeg zeta. On je tom prilikom istakao da bi voleo da Dalila rodi Dejanu naslednike, kao i da novog zeta nikada neće prihvatiti i pustiti u kuću. 

MILJANA SKINUTA SA RESPIRATORA Marija otkriva: I dalje je kritično, trpi jake bolove, samo da mi dete bude dobro!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Pera Detlic

02.08.2022 08:24

Da otvori javnu kucu dobro bi zaradila.

Veronika Star

02.08.2022 09:55

Srbija, tacnije Pink je Meka za ovakve olose, neobrazovane i pokvarene. Dace joj da vodi emisiju, a polusvet ce da slusa ovaj sljam . Idi u Supak i tamo vodi program. Beograd je pun takvih odrona.

Šone

02.08.2022 11:24

Nije valjda da otvara "javnu kuću" u Šepku?

Dušan

02.08.2022 11:30

Motiku u ruke i počni nešto pametno da radiš.

Cile

03.08.2022 13:03

Može javnu kuću da otvori i bude jedini zaposleni a mama direktor