MILJANA KULIĆ PONOVO PUTUJE U TURSKU Rijaliti zvezda spremna na operaciju želuca, ima veliku tremu, a dala je i važno obećanje (FOTO)
ATA Images

Miljana Kulić se oglasila na svom Instagramu i otkrila da ponovo ide na operaciju.

Naime, rijaliti zvezda je spremna za ovaj zahvat i ističe da je veoma uzbuđena i da ima tremu.

MILJANA KULIĆ PONOVO PUTUJE U TURSKU Rijaliti zvezda spremna na operaciju želuca, ima veliku tremu, a dala je i važno obećanje (FOTO)

Printscreen

 

- Sutra operacija želuca. Za 6 meseci ću se istopiti. Imam veliku tremu, plašim se. Šta vi mislite? - napisala je Miljana.

Podsetimo, Miljana je svojevremeno otkrila da joj je pozlilo prilikom prve pripreme za operaciju i da je moralo sve biti otkazano.

DEJAN SE I ZVANIČNO RAZVEO OD DALILE?! Dragojević posetio opštinu i policiju, odmah se oglasio i otkrio sve detalje, konačno je gotovo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

19.07.2022 01:46

Odakle joj novac, i ta operaciju i za put? Sinoć od Zole traži 10.000 €, za salon. A za Tursku ima. Naravno da ima, jer joj teta milica isplatila honorar, i ako he diskvalifikovana. Uvek je i bila isplaćivana. Zolu su kažnjavali i nisu isplaćivali honorar. Imaju li na čemu da spavaju, šta će biti sa ostalim tužbama? Ima pogan jezik, marija takođe. Nemij miksi pa se ne boj.

Bg

19.07.2022 17:46

Mani te nas vise ove vestice, koga vise briga za bolesne osobe iz Nisa...