DALILA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI Mujićeva donela odluku nakon raskida sa Filipom, trpi strašne uvrede, napušta Srbiju, a evo i kada
Printscreen

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 5", Dalila Dragojević, van sebe je otkako se završio rijaliti, a zbog svađe s Filipom Carem ne planira da ode ni u Šepak u posetu ocu sve dok se ne pomire.

Naime, ona je sa knedlom u grlu progovorila, pa je otkrila da na sve načine pokušava da smekša Cara da dođe da porazgovaraju s obzirom na to se on maksimalno distancirao od nje jer ga porodica tera da je ostavi.

- Nikako nisam dobro i to je razlog što se ne javljam novinarima i što ne dajem izjave. Potonula sam skroz. Zatvorila sam se u četiri zida, teško mi je mnogo. Gledam svoja gostovanja u emisijama i jasno se vidi da sam loše. Otkako smo Filip i ja napolju, mirimo se i svađamo na dnevnom nivou, a otkako sam u emisiji rekla da ne treba da budemo zajedno, mnogo je ljut. To sam rekla jer sam bila van sebe, nisam to stvarno mislila. Pritisak na mene je ogroman sa svih strana i to treba izdržati, ali ja sam jaka i nikad ne odustajem - priča Dalila i nastavlja:

DALILA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI Mujićeva donela odluku nakon raskida sa Filipom, trpi strašne uvrede, napušta Srbiju, a evo i kada

Printscreen

 

- Filipa sam takoreći molila kroz poruke da mi se javi. Prvo sam zvala, odbijao je poziv i posle sam digla ruke. Izgleda da me je posle blokirao. Treba da odem u Šepak da se vidim s ocem, ali neću da idem bez njega. Hoću da ga upoznaju u pravom svetlu, a ne samo kroz svađe, koje smo imali dok smo bili unutra.

DALILA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI Mujićeva donela odluku nakon raskida sa Filipom, trpi strašne uvrede, napušta Srbiju, a evo i kada

Printscreen

 

Dalila je potom objasnila da će na neko vreme skroz da prekine kontakt s medijima da bi se odmorila i došla sebi.

- Rešila sam da se sklonim od javnosti na neko vreme i nikom ne pričam gde sam. Svesna sam svega što sam uradila. Nije bilo jednostavno da se suočim s realnošću kad sam izašla, a ni sa surovim komentarima i svetom koji nije imao milosti prema meni. Imam uz sebe porodicu i prijatelje, a iako mnogi sumnjaju da je tako, imam i brdo fanova koji mi iz dana u dan šalju podršku i tople pozdrave. Sve mi to mnogo znači, pa ću se kad preguram ovo vratiti još jača - zaključuje Dalila.

POMIRIĆU DEJANA I DALILU! Ekskluzivno za Alo! Huso Mujić progovorio o ćerki i bivšem zetu, a evo šta je rekao za Filipa Cara

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Sana

16.07.2022 08:47

Pa,Dalila ima fanove tj.obozavaoce koji su vjerovatno isto prostaci,debili itd.da nekazem nesto drugo!Zna se:za koga si i s kim si i takav si i sam!

Mario

16.07.2022 08:53

Da li je moguće koliko Dalila nema mozga.Ona se i dalje ponižava posle svega što je doživela.Čovek je ostavio u emisiji kao zadnji klošar da je razapinju.Pljuvo,vređao nenormalno i nju i porodicu. Idi leči se ali mislim da tebi nema leka.Žena koja nema poštovanja ni malo njoj ni lekovi nemogu da pomognu. Stidi se.

Dd

16.07.2022 09:32

Zeljko tvrdi da samo zdravi mogu da udju u zadrugu.ovo je bolesna zena kojoj nema pomoci.

Filip

16.07.2022 09:44

Njoj ne dopire do mozga da njoj zivota sa njim nema.Car je iskompleksiran onako debeo i nikakav pa sebe pokazuje kao svalera,da bi ubio taj kompkmeks. Ali kompleks se ne leci.

Zaklina

16.07.2022 10:11

E blago tebi ti prosla kao bundeva put pod noge i u svoju državu papadjenja. Bravo Filipe tebi to zlo ne treba.

Verona

16.07.2022 10:15

I ovo će da dobije srpsko državljanstvo ? Deportovati odmah!

Cile

16.07.2022 11:40

Nek se nosi iz srbije što pre i nikad više da se nevraća ološ raspali

Ljiljana

16.07.2022 15:25

Povuci se, ali iz Srbije i Beograda. Beži što dalje. Ali se VIŠE NE VRAĆAJ U BG-SRBIJU. NEPOŽELJNA OSOBO. Odron, šljam, otpad.. .

Luka

19.07.2022 06:31

Pa još jedna gluperda sa iritantnim ponašanjem poput Mace Diskrecije bi zaista bila suvišna.