NAKON ŠOKANTNIH SNIMAKA MAJE I PECE, OGLASIO SE TAKI MARINKOVIĆ Ne može da dođe sebi nakon što je raskrinkana afera njegove ćerke
Printscreen

Šok paparaco Pink.rs portala izazvao je buru u domaćoj javnosti. Reč je o aferi Maje Marinković sa mužem jedne od njenih najboljih drugarica, Sandre SubotićPredragom Pecom Raspopovićem. VIše o tome pogledajte u tekstovima ispod.

NAKON ŠOKANTNIH SNIMAKA MAJE I PECE, OGLASIO SE TAKI MARINKOVIĆ Ne može da dođe sebi nakon što je raskrinkana afera njegove ćerke

Privatna arhiva

 

Pozvali smo Majinog oca, Radomira Takija Marinkovića da čujemo šta on misli o aferi Maje i Pece. Taki je bio u šoku kad smo ga pozvali i kako je sam istakao, nije imao pojma o ovoj ljubavnoj vezi svoje ćerke.

- Nemam pojma o čemu se radi. Prvi put čujem! Ništa još nisam video. Sad ću da pozovem Maju da vidim o čemu se radi! U šoku sam - rekao je vidno uznemiren Taki za.

MAJA MARINKOVIĆ OTELA ALEKSANDRI SUBOTIĆ MUŽA Pogledajte video dokaz preljube, prepustili se strastima u bazenu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Milo

09.07.2022 22:31

Ajoj Taki koliko si oh vec imo takvih sokova da si vec zvezda portal I maskota zadruge

Ljubo

09.07.2022 23:04

Ovaj Taki steče slavu preko ćerke,samo napred Majakita.

Бла Бла

10.07.2022 07:33

Ахахаа..лоше глуми!!!

Cana

10.07.2022 09:28

Ovaj marinkovic je posle cerke najveći sljam ljudski, svuda ga ima , svuda se gura bez poziva tako gadan i ljigav, bolje bi mu bilo da se ne pravi blesav i da ovu ludu čerku zatvori u sobu pod ključ i ne pušta nigde debila.

Nadica

10.07.2022 10:41

Ovog i njegovu ludu čerku bi trebalo proterati sa ovih prostora za primer!!! Dva najveća olosa Srbije , ovaj je podvodac svoje cerke!!!