STANIJA ZAVODILA ŠAKA, PA GURNULA JEZIK ANDREANI Starleta se bacila u ozbiljnu akciju zavođenja, pa napravila opštu pometnju (FOTO)
ATA Images

Starleti Staniji Dobrojević očigledno nije problem da zavodi muškarce i žene u isto vreme, što je dokazala na snimanju emisije „Amidži šou“ gde ju je uslikao naš paparaco.

Nakon duge medijske pauze Stanija se vratila na velika vrata i rešila da otkrije zbog čega je nekoliko meseci nije bilo u domaćim medijima. No, zanimljivije od onoga što je imala da kaže bilo je njeno ponašanje tokom reklama.

STANIJA ZAVODILA ŠAKA, PA GURNULA JEZIK ANDREANI Starleta se bacila u ozbiljnu akciju zavođenja, pa napravila opštu pometnju (FOTO)

ATA Images

 

Iako je do sada na snimanja emisija uvek pratio dečko Marko kojeg je nedavno ostavila, na njegovo mesto stigla je njena majka Slavica, ponosna što može da bude ćerkina podrška. Starleta se pojavila u preuskoj crvenoj haljini koja je isticala njene atribute, a čim je kročila u studio napravila je opštu pometnju. Folk pevač Šako Polumenta nije skidao pogled sa starlete i kao da je jedva čekao da se pozdrave i razmene nekoliko rečenica. Ona je to očigledno primetila, pa je sve vreme paradirala pored njega, onako nezainteresovano, a onda mu je posle nekoliko minuta prišla. Pevač je bio očaran Dobrojevićevom i sve vreme je gledao u njene grudi i zadnjicu. Poznat kao estradni zavodnik, pevač ipak nije uspeo da zadrži njenu pažnju, jer je Stanija rešila da ode korak dalje.

Kada je ugledala Andreanu Čekić, prišla joj je, uhvatila je za glavu, a onda joj bez pardona gurnula jezik u usta. Folkerka nije znala šta ju je snašlo, pa je u nekoliko navrata pokušala da se odbrani, ali Staniji to nije smetalo da je još jednom poljubi. Kada se njen performans završio, a emisija počela, starleta se vratila na fabrička podešavanja i ispričala zbog čega je odlučila da ostavi dečka, kao i da sada svi žele da je teše, a najviše oni oženjeni.

- Ostavila sam dečka, bili smo zajedno tri godine, moja porodica je u šoku, moj život - moja stvar, presekla sam, sad je tako kako je. Dugo sam bila u Americi, dobila sam ponudu da snimam rijaliti, ja sam rekla da se sačeka malo. Otišla sam u Ameriku, rešila sam da okončam vezu. Nije jednostavno, nema šanse da se pomirimo. Trenutno uživam u pažnji muškaraca, neka se časno bore za mene. Samo se zauzeti i oženjeni 'lepe' za mene otkako sam raskinula. Ovih dana svi bi da me teše - rekla je Stanija.

Kija poklonila Staniji seksi kupaći

Kija Kockar iznenadila je starletu poklonom, pa joj je tako u emisiji dala seksi kupaći kostim koji je dizajnirala, a ova je sa oduševljenjem prihvatila i rekla da jedva čeka da ga isproba.

NIJE IMAO MIRA Car ipak prišao Dalili, pa je uplakanu odveo u krevet

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading