RAZMIŠLJAJU O PRIŠIRENJU PORODICE Nadežda Biljić saopštila lepe vesti, promenila je život iz korena, a evo kakav sada odnos ima sa svekrom i svekrvom
Foto: Josida Masanori

Pevačica i bivša rijaliti zvezda Nadežda Biljić govori da se sjajno snašla u ulozi majke, ali i da želi proširenje porodice sa partnerom Tomom Panićem.

- Svakoj ženi prija majčinstvo, to su slatke muke. Sa druge strane posla sve više i više. Kad se dobro organizuješ onda možeš da uskladiš poslovne i porodične obaveze. Nisam odvojena od deteta, i muž mi sve vreme pomaže oko svega. Radim puno, ali niko tu ne oseti da neko nekome falim. Što se tiče proširenja porodice, polako, ima vremena još. Prvo da Longo poraste, pa ćemo onda videti za drugo dete šta i kako. Volela bih da proširim porodicu i pričamo Toma i ja o tome - ističe Nadežda koja se preslila u Svilajnac kod Tome.

RAZMIŠLJAJU O PRIŠIRENJU PORODICE Nadežda Biljić saopštila lepe vesti, promenila je život iz korena, a evo kakav sada odnos ima sa svekrom i svekrvom

Vesna Đorđević/ Alo!

 

- Živimo u Svilajncu kod mog supruga, a svekrva i svekar su uvek tu za mene. Tomina porodica je velika i svi se podržavamo i pomažemo jedni drugima. Mir, moj kutak i moje dvorište ni za šta ne bih zamenila. Kada dođete sa svirke, samo je potrebno da imaš gde da spustiš glavu i odmoriš - priča pevačica i usput se osvrće na odnos sa Tomom Panićem.

- Nije mana to što Toma i ja radimo zajedno. Kada si dobro organizovan i kada sa nekim imaš harmoniju i sklad, nije teško uspeti. Nikada ne bih komentarisala svoju prošlost. Tolerancija je ključ i uspeh dugogodišnjeg braka. Više smo se prilagodili samima sebi, nego jednom drugom. Nema potrebe da se menjamo, samo da prave prioritete stavimo na pravo mesto - zaključuje Nadežda Biljić.

OVAJ TRENUTAK JE SVIMA PROMAKAO Dalila krišom saopštila Filipu vesti o drugom stanju, on prebledeo, pojavio se snimak

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Danica

08.06.2022 14:54

Joj i ova jadnica, kakva rijaliti zvezda, sta sve nije i sa kim radila , a sad tu prosipa pamet. Sve su to seljačka posla,do juče je ova tomina majka najgore pljuvala , a sad kao žive zajedno i uživaju, jest kako da ne , ne laži bre više. A ime deteta ne mogu ni da komentarisem,povraća mi se od seljobera. Teski primitivci !!!!