POZVAN JE DA IGRA ZA REPREZENTACIJU Marko je omražen nakon što je pretukao Viki u Zadruzi, a nekada je trenirao sa Federerom i bio nada belog sporta
Printscreen/Twitter/Youtube

Učesnik rijalitija Zadruga 5, Marko Osmakčić, u žiži je javnosti nakon što je brutalno pretukao svoju devojku, Viktoriju Mitrović u rijalitiju, a malo ko zna detalje iz njegove misteriozne prošlosti.

Naime, on se na početku rijalitija hvalio se svojom prošlošću i periodom života kada je bio na korak do profesionalnog bavljenja tenisom.

Naime, Iako mu je malo ko poverovao da ga je trenirao čuveni teniser Rodžer Federer, sada su isplivale fotke i to na jednoj od Federerovih stranica na društvenoj mreži Tviter. Marko je od zvaničnih turnira za koje se dobijaju poeni zaradio ukupno 7.197 dolara.

Osmakčić je svoju rijaliti karijeru okušao je u jednom takmičenju za neženje 2020. Bez uspeha, piše Blick.ch.

Osmakčić je kao junior učestvovao na svim grend slem turnirima i bio je pozvan da igra za reprezentaciju Švajcarske.

 

 

Marko je objasnio da je on bio najbolji teniski junior na svetu. Do 14. godine je bio prvak Evrope.

Marko se oprobao i u stranim rijaliti programima.

Tokom 2020. godine bio je učesnik popularnog rijalitija u Švajcarskoj pod nazivom „Udavača“. U ovom rijalitiju se veoma dobro plasirao i osvojio je visoko treće mesto. Takođe, učestvovao je u jednom nemačkom rijaliti programu iste godine koji je emitovan na RTL-u.

ŽESTOK SE*S MINE I MATEJE Brutalna akcija zadrugara, razbudili celu sobu, morali da reaguju Dalila i Filip Car

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading