POLUGOLA I PIJANA ŠETA PO IMANJU Miljana Kulić ponovo pravi haos, kamera zabeležila sve, šok scene u rijalitiju (VIDEO +18)
Printscreen

Miljana Kulić je sinoć u toku devojačke i momačke večeri koju je Veliki šef organizovao uoči venčanja u Zadruzi ponovo pravila haos.

Naime, na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram vidimo Miljanu kako pijana šeta polugola po imanju, ulazi u Belu kuću i tamo nastavlja da šeta u istom takvom izdanju.

Zadrugari su u neverici gledali Kulićkin performans, a Nenad je odmah potrčao da je pokrije, smiri i uvede u toalet da se malo sabere.

Nije poznato šta se dalje dešavalo, ali verujemo da je uspeo da je uspeo da je dovede u red.

Podsetimo, poznato je da Miljana Kulić kada popije obično ne zna šta radi i da pravi haos, a svi se sećamo njenih komičnih situacija iz Paba i svađe sa majkom dok je u pripitom stanju.

VRISNULA OD SREĆE Produkcija priredila Aleksandri Nikolić iznenađenje uoči svadbe, zadrugarka nije mogla da dođe sebi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Sana

21.05.2022 10:26

Ponos majke Marije! Lutkica, ne opiha se, ne drogira se,ne kocka,ne laže i ne vređa,ne krade, ne menja seksualne parnere u danu...Za sve je kriv onaj bezobrazni Zola, a ovaj sadašnji zet je "zlati" neviđeno ali, i njemu se "omaklo" pa Miljana opet morala ići na abortus. Ma nema veze.. bit će novca, bar nešto.

Cana

21.05.2022 12:20

Dokle više sa ovom krmacom, izbacite je amaaan Mitrovici , vi ste još ludji od nje kad je držite , a ona stoka debela bije koga stigne, NAPOLJE, zbog toga ste je diskvalifikaciji, a sada je ne IZBACUJTE!!!!!

Sezontije Prvi

21.05.2022 15:27

Lepo je videti ovako mlado i lepo devojačko telo. Ljuljaj Miljana, niko nema što ti imadeš, sve se preliva.

Zika

22.05.2022 00:53

Sine Zeljko blago tebi kakvu mamu imas...