SVAĐA NA KRV I NOŽ! Irma i Mića zaratili, pljušte uvrede, prozivke i teške reči!
Printscreen

Veliki šef je zadrugarima poslao pismo i obavestio ih da će birati najveću kukavicu među njima, ovonedeljni vođa Sanja Grujić je reč dala Nenadu Macanoviću Bebici.

- Dejan jer nije rešio sve sa Dalilom, druga osoba je Viki jer ne može da se izvuče iz odnosa sa Marko. Treća osoba je Gruja jer ne može da prihvati da ga Mima neće - rekao je Bebica.

SVAĐA NA KRV I NOŽ! Irma i Mića zaratili, pljušte uvrede, prozivke i teške reči!

Printscreen

 

- Kukavičluk je prisutan svuda, velika je razlika, veliki čovek ne udara na velike, ali neće napasti ni slabića. Ovde smo imali raznorazne kukavičluke jer se tu može sabrati ponltronstvo. Dino je ovde pokazao slabost, svi mogu da pi*aju po njemu, on kada dobije malo hrabrosti on kaže šta misli. Ša je bio kukavica, nije pričao pravu priču, svađao se, prikrivao svađama, a na kraju priznao sam sebi da je to to. To je ljubavni kukavičluk, to kažu pravi ljudi. Naveli ste Dejana, on je ludo hrabar, to ne rade kukavice, to rade budale. Nepoštovanje samog sebe... Ja neću Dejana navesti jer je to emocija sa kojom nije mogao da se pomiri, to je moje mišljenje. Između Macana, Miljane i Zole imamo trougao koji je čudak i svako svakoga optužuje. Mislim da Macan nije kukuvica i da je hrabro odlučio da uđe ovde. Meni je čudak, neko može da kaže da je zaljubljen, ali meni je to budalaština - pričao je Lepi Mića.

SVAĐA NA KRV I NOŽ! Irma i Mića zaratili, pljušte uvrede, prozivke i teške reči!

Printscreen

 

- Ja ako krenem da se svađam, ja kad uzjašem ja ne puštam, ozbiljna sam jahačica čika Mićo. Nabij*em te na ku*ac - drala se Imra.

- Vrati kosu, ako te otresem ostaviće skalamerija - rekao je Mića.

- Što nudiš svoj ku*ac, čekaj da uzmem pincetu, šteta što si za men čika Mića - drala se Irma.

- Fifi, fifi dođi - vikao je Mića.

- Mrš u pab matora drtino - vikala je Irma.

ŠOKANTNO PRIZNANJE MILJANE KULIĆ! Zadrugarka otkrila da li će ostaviti Bebicu i kada planira pomirenje sa Zolom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading