JELENA PEŠIĆ I MLADEN VULETIĆ STAJU NA LUDI KAMEN! Otkriven tačan datum venčanja i mesto gde će se održati gala svadba ljubavnog para!
Printscreen

Bivši rijaliti učesnik Mladen Vuletić i njegova izabranica voditeljka Jelena Pešić koja je u drugom stanju rešili su da stanu na ludi kamen.

Njih dvoje već duže vreme uživaju u ljubavi, očekuju bebu, a uskoro će se desiti i veliko slavlje. 

Kako je rekao Mladen Vuletić svadba će se održati na Voždovcu.

- Biće svadbe, svadba je u subotu - rekao je budući mladoženja i najavio svadbu 2. aprila.

JELENA PEŠIĆ I MLADEN VULETIĆ STAJU NA LUDI KAMEN! Otkriven tačan datum venčanja i mesto gde će se održati gala svadba ljubavnog para!

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, trudna Jelena je nedavno govorila o tome kako se oseća kao trudnica.

- Ko god me vidi, priča sa mnom, svi pričaju da nosim dečaka, svi imaju takav osećaj. S druge strane, ja nemam osećaj šta je, šta god da je - samo da je živo i zdravo. Možda bih i ja volela da je prvo dete dečak, da bude stariji brat, a posle devojčica, mlađa sestra - rekla je presrećna Jelena koja će Mladenu uskoro reći sudbonosno "da".

JAVNOST BESNA ZBOG NASILNIČKOG PONAŠANJA MIKIJA ĐURIČIĆA! Zahtevaju momentalnu diskvalifikaciju nakon agresivnog ponašanja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Lela

30.03.2022 14:41

Miki galami,ali Car je agresivan vec od pocetka,zasticen ko beli medved ,njega nikad ne kazne,niti ga diskvalifiuju,niti u zatvor nije zakljucan!

Lela

30.03.2022 14:45

Za Cara nema kazne,kako maltretira svakoga,agresivan,napolje!