MARIJA KULIĆ O BEBICI I ZOLI! Oštro odgovorila na Miljanine izbore, nema nameru da povuče reč!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola su glavne teme proteklih dana. Naime, njihov turbulentan odnos nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Miljana je u vezi sa Bebicom ali svakog jutra ima razgovor sa Zolom, što je dosta nejasno i kontradiktorno, Marija Kulić prokomentarisala je sve što trese Zadrugu ovih dana.

- Miljana je u istom prostoru gde je i ovaj sa kojim je bila tri godine. Znači, bila je sa njim, ljubav sa njene strane je postajala, sa njegove ne, i dalje stojim iza toga. Mišljenje svih ljudi je da je on nju samo koristio, i ona je svesna toga ali je on njoj prešao u naviku. Sada se našla u istom prostoru i neke stvari ne može da shvati. Da je toliko dugo neko sposoban da bude sa nekim samo radi koristi i sada ona želi da sazna informaciju, jer joj je krivo. Vidi ona sve, sve joj je jasno, da će to da bude isto ako bi se pomirili, ponovo bi bile trzavice, trošenje novca, kocka... Negde, sa Nenadom joj je idealan život i njoj nije jasno zašto je Nenad voli istinski a Zola je nije voleo. Nju zanima samo šta je trebalo da bi je Zola zavoleo. Međutim, njoj nije jasno da će on sa svakom devojkom sa kojom bude bio nadalje da gleda samo korist.

MARIJA KULIĆ O BEBICI I ZOLI! Oštro odgovorila na Miljanine izbore, nema nameru da povuče reč!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nije u pitanju samo Miljana, već sve devojke jer je on naučio da živi na tuđim leđima, da ga neko vuče. Međutim, Miljana je njemu mnogo popuštala zato što je bila sažaljiva prema njemu, jer eto, nije živeo sa ocem pa ga poistovećivala sa Željkom jer i Željko nema oca. Ipak za njega treba neka jača žena koja stoji pri svojim stavovima, a ne kao Miljana. Miljana misli da je samo nju koristio i nije joj jasno zbog čega, to je njoj žao i zbog toga ona ima tako tužan pogled, to je moje mišljenje. Ja mislim da će ona da ostane sa Nenadom jer joj je on posvetio svu ljubav i svu pažnju - odgovorila je Miljanina mama.

VRELI PLES U SPAVAĆOJ SOBI! Ovakvu Deniz još niste videli, zavodljivim pokretima oborila sve s nogu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading