UBEDIO JE SEBE DA GA SVI MRZE! Osman Karić dao svoj sud o sukobu između Mensura i Marka, smatra da je ovaj zadrugar bio okidač!
Printscreen

Tokom emisije "Gledanje snimaka" izbila je žestoka svađa između Mensura Ajdarpašića i Dejana Dragojevića, u kojoj su pale jako teške reči i brutalno prozivke, a samo malo kasnije izbio je okršaj između MensuraMarka Osmakčića i Vikitroje Mitrović.

Povodom toga oglasio se Osman Karić i dao svoj sud o sinoćnom skandalu.

UBEDIO JE SEBE DA GA SVI MRZE! Osman Karić dao svoj sud o sukobu između Mensura i Marka, smatra da je ovaj zadrugar bio okidač!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne znam zaista šta bih rekao u vezi sinoćnog, da kažem ispada Mensura, naravno sa jedne strane ne podržavam to, ali opet kad bih se postavio u njegovu situaciju, prvi na meti bi mi bio Dejan Dragojević, tako da do Marka i "posrnule" Viki ne bih ni došao. Mensura poznajem kao jednog staloženog momka, sportistu, koji nije u tom nekom krimi fazonu. Jednostavno to nije on, razlog koji ja mislim da jeste je njegov telefonski razgovor, na koji mu se niko nije javljao. Brat se nije javljao, iz meni opravdanih razloga, jer nije mogao, a ni majka koja je zelela, a opet nije mogla. Mensur je u ovom rijalitiju neopravdano na sve oko sebe ljut, ubedio je sebe da ga svi tamo mrze. Nezadovoljan svojim učešćem i verovatno svestan kazni koje ima još mu je gore u glavi. Mislim da su Marko i Viki samo kolateralna šteta, okidač koji je opalio posle celokupne prozivke sa Dejanom. Što se tice Marka okej momak, spontan i po malo ludckast. Što za Viki ne bih rekao. Žena koja ne pominje ili retko kad pominje svoje dete, radi to šta radi, nemam ništa lepo da kažem - rekao je Osman.

DEJAN IMA EMOCIJE PREMA DALILI, ONA SE PLAŠI! Oglasila se sestra Aleksandre Nikolić nakon njenog haosa sa Dragojević i bez ustezanja iznela sve!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Psihijatar

26.03.2022 00:25

Dečko je ograničen ko balkon, priča sat vremena, a ništa ne kaže, umisliomda je pametan, a IQ 25 plafon

ja

26.03.2022 04:42

Nije umislio nego je bas tako svi su protiv njega Djedovic konstantno prica protiv njega i da nije Dejana on nebi imao covjek temu.

Miki

06.04.2022 22:17

I opet veliki mislilac osman mora de se javi !! P.S. Podji od svoje snajke