MUK ZA CRNIM STOLOM! Matora se obratila MC Aleks, bez okolišanja uspela da je ostavi bez teksta!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je glasanje za tri najnesrećnije osobe u Beloj kući. Anđelo Ranković je dobio reč. 

- Dino mi je broj jedan, jer ga nikada nije bilo sramota zbog poslova koje je radio. Broj dva mi je Matora, a broj tri je Viki - rekao je Anđelo.

 

MUK ZA CRNIM STOLOM! Matora se obratila MC Aleks, bez okolišanja uspela da je ostavi bez teksta!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Jovana Tomić Matora je dobila reč.

- Slažem se sa svima koji su me naveli. Kažem Luksu sada, to je samo u ljubavnim odnosima i slažem se sa Đedovićem da za moju dušu ne postoji srodna. Baš sam svesna da nema dalje. Mislim da nema potrebe da budeš nesrećna, to što ti fali porodice, svima nam fali. Ne vidim da si neko koga mogu da motivišem. Pokušavam da te motivišem time da ti ne dajem povod da nešto pokušavam i tako to. Da, zaljubila sam se. Stefan Karić, Marko Đedović, Anđelo, MC Aleks, Sandra Rešić, između ostalog tu je i Fran i biram da se družim sa srećnim ljudima. Drago mi je što mogu da te nabrojim u osobe koje rade na sebi. Radi sve što ti misliš da ćeš se osećati bolje. Izabraću Nevenu Savić, jer je ona toliko isfrustrirana osoba, da je to strašno. Na drugo mesto ću da stavim Anđelu. Na prvo mesto ću da stavim Filipa - rekla je Matora.

DOZVOLILA SI DA BUDEŠ OTIRAČ O KOJI BRIŠU NOGE! Stefan Karić sasuo zadrugarki sve u lice i javno je ponizio, zanemela od sramote

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading