MC ALEX I MATORA KONAČNO U PRIMIRJU! Dugo je trebalo da spuste loptu, a obe su rekle o zajedničkoj ljubavi ovo!
Printscreen You tube

Naredne gošće voditelja Nenada Aleksića Ša u "Amneziji" bile su MC Aleks Jovana Tomić Matora, koje su se ponovo zbližile tokom iznenađenja koje im je Stefan Karić priredio za 8. mart.

- Samo je tri nedelje trebalo da se izmirite i spustite loptu - rekao je Ša.

- Da spustimo rogove, pošto smo Bikovi (u horoskopu). Ša, ti vodiš emisiju, tvoja pitanja, tvoja pravila, nemoj da izbacuješ goste, ali danas je neverovatno bilo, preklapanje... - dodala je Matora.

- Videla si kakvi su... E sad, 8. mart. Stefan Karić je napravio, ja mislim, pravi potez. Ovo je trebalo da se desi, da se spusti lopta, da budete drugarice. Matora je stvarno pravi prijatelj, nadam se da ću vas gledati ovakve. Kako vam je bilo na ostrvu? - pitao je reper.

MC ALEX I MATORA KONAČNO U PRIMIRJU! Dugo je trebalo da spuste loptu, a obe su rekle o zajedničkoj ljubavi ovo!

Printscreen You tube

 

- Bilo nam je super. Hvala Stefanu, pomoglo nam je da spustimo loptu. Svakako bih ja da sam imala priliku tako nešto. Super mi je bilo i hvala mu - dodala je Tomićeva.

- Taj razgovor bi se svakako desio, jedna drugoj smo dugovale to da popričamo o svemu, da vidimo kako je šta. Drago mi je što smo spustile tenziju, što nema peckanja u prolazu. Tačno se osećala loša energija, ljutnja. Nas dve smo pogrešile jedna prema drugoj. Druženje koje smo imale, to ne može da se nastavi - rekla je MC Aleks.

- Izgubile smo povereje. Kada nemaš poverenja, imaš strah. Treba nam da se spuste te strasti, emocije... Ne vidim razlog da budemo u lošim odnosima. Ona tačno zna šta da uradi da me dovede do ludila. Previše se dobro poznajemo i radimo neke stvari. Niti želim, niti tražim da ide ka nekom odnosu. Ali najveći poraz bi nam bio da kad izađemo odavde ne pružimo jedna drugoj ruku. Nema ništa od druge priče - rekla je Matora.

MC ALEX I MATORA KONAČNO U PRIMIRJU! Dugo je trebalo da spuste loptu, a obe su rekle o zajedničkoj ljubavi ovo!

Printscreen You tube

 

- Aleks, da li se plašiš da će Matora opet biti ona Matora kojoj će opet proraditi emocije? - pitao je Ša.

- Kad bismo se vratile na ono druženje kao pre, sigurno, bilo bi čak i gore. Treba da se pusti vreme, smatram da svakako ne bi bilo u redu da se družimo kao što smo se družile. Najbitnije mi je da smo popričale, postavile neke stvari na svoje mesto. Smatram da treba da budemo u okej odnosima. Mnogo toga smo jedna drugoj rekle. Mržnja ne postoji. Iz tih razloga, ovakav odnos je dobar i za mene i za nju - dodala je MC Aleks.

VELIKO SLAVLJE KOD MINE VRBAŠKI! Bivša zadrugarka okupila celu estradu, a očekuje se i njegov dolazak

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

10.03.2022 15:42

MATORA SE UPALILA PUSTITE JE JEDNO VECE U GEJ KLUBOVE NEK SE ISPRAZNI CIKNUCE.