NAKON VESTI DA POSTAJE MEDICINSKA SESTRA! Otkrivamo sve o novom poslu Mine Vrbaški, biće doktorka, a ovo su svi detalji!
E stock

Mina Vrbaški dobila je titulu jedne od najskandaloznijih rijaliti učesnica kada je kao maloletna ušla u rijaliti i priznala da se bavila prostitucijom. Tokom njenog petogodišnjeg bitisanja na javnoj sceni za starletu su se vezivali razni skandali, a sada je odlučila da okrene list i da se povuče iz javnog života.

Kako Rijaliti plus saznaje, Mina se nedavno zaposlila u jednoj privatnoj klinici u srpskoj prestonici gde radi kao medicinska sestra, a ova struka joj nije strana s obzirom na to da je njena majka Ivana godinama radila u staračkom domu kao medicinski radnik.

NAKON VESTI DA POSTAJE MEDICINSKA SESTRA! Otkrivamo sve o novom poslu Mine Vrbaški, biće doktorka, a ovo su svi detalji!

Foto: Nenad Vujanović

 

- Mina je imala jako burnu prošlost, kao veoma mlada se uplela u loše društvo i skrenula je s puta. Želela je da bude javna ličnost i nije birala sredstva da to postigne. Međutim, nakon nekoliko učešća u rijaliti programu, shvatila je da je došlo vreme da život uzme u svoje ruke i da prestane da sebe predstavlja u lošem svetlu - započeo je priču dobro upućen izvor.

- Iako je snimila nedavno pesmu, odlučila je da se povuče iz javnog života. Odlučila je da joj muzika bude hobi, a da nađe pravo zanimanje i posao koji nema veze s reflektorima i estradom. Njena majka je dugo radila u jednom staračkom domu kao medicinski radnik i ona i Mina su došle na ideju da bi mogla da nastavi majčinim stopama i da se oproba u toj struci. Mina je ubrzo preko prijatelja našla posao u jednoj privatnoj klinici u centru Beograda. U pitanju je specijalna internistička bolnica, usko specijalizovana za intravenske terapije. S obzirom na to da je Mina završila tekstilnu školu, ona najpre mora da položi razliku predmeta, a do tada će raditi kao ispomoć medicinskim sestrama. Međutim, njena najveća želja je da upiše i završi medicinski fakultet i da dobije zvanje lekara. Svesna je koliko treba odricanja za to i kada bude spremna da se u potpunosti posveti učenju, planira da upiše fakultet - rekao nam je sagovornik, koji ističe da je Mina na novom poslu vrlo disciplinovana.

NAKON VESTI DA POSTAJE MEDICINSKA SESTRA! Otkrivamo sve o novom poslu Mine Vrbaški, biće doktorka, a ovo su svi detalji!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Posao medicinskih radnika ume da bude vrlo iscrpljujući, ali Mina je odgovorna i shvatila je ovaj posao ozbiljno. Ne bira šta će raditi, sluša kolege, uči od njih i rado prihvata dežurstva kada za to ima potrebe. Njeni saradnici su u početku imali predrasude zbog Minine burne prošlosti, ali kada su je bolje upoznali, shvatili su da je ona skroz drugačija od onoga kako se javnosti predstavila - zaključio je naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo bivšu rijaliti učesnicu, koja nije želela puno da komentariše svoje novo zanimanje.

- Trudim se da što manje dajem izjave za medije. Povlačim se iz javnog života - rekla nam je ona.

U Zadruzi imala 13 momaka

Podsetimo, tokom svog učešća u Zadruzi Mina je oborila rekord jer je imala čak 13 veza sa različitim muškarcima. Ona je bila u emotivnom odnosu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Tomom Panićem, Jovicom Putnikovićem, Markom Markovićem, Savom Perovićem, Matejom Matijevićem, Mensurom Ajdarpašićem, Vladimirom Tomovićem, Ervinom Mujakovićem, Adamom Đoganijem, Filipom Carem, Franom Pujasom i Mišelom Gvozdenovićem.

SANJA STANKOVIĆ POKAZALA DEČKA! Bivša zadrugarka pohvalila se stanom, a potom i novim partnerom, sve joj cveta

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nabijački Sredoje

01.03.2022 07:43

Znači i dalje će da prima bocu.

Beli

01.03.2022 08:57

Ručno će da sakuplja materijal za veštačku oplodnju!!!🤔🥵😵🥴😂

Stres

01.03.2022 13:46

I ja bi da budem balerina...ali mam 100kg..