DRUŽIM SE SA NAJVEĆIM LATINO ZVEZDAMA! Stanija Dobrojević otvorila dušu o svom misterioznom životu u Americi, a ovo ne krije!
Foto: Printscreen/instagram

Prva starleta Srbije, Stanija Dobrojević, otputovala je nedavno u Ameriku, a sada je za Rijaliti plus otkrila razlog njene posete obećanoj zemlji. Dobrojevićeva nam je bez zadrške pričala o vezi sa Markom, poslovnim planovima, ali i poznanstvu s nekim od najvećih latino zvezda.

Kako nam je objasnila, ona je tokom boravka u Majamiju imala prilike da upozna muzički duo koji čine sestre Simon i Simarija, a s kojima se brzo sprijateljila. 

DRUŽIM SE SA NAJVEĆIM LATINO ZVEZDAMA! Stanija Dobrojević otvorila dušu o svom misterioznom životu u Americi, a ovo ne krije!

Foto: Ataimages

 

- Nedavno sam nakon duže pauze ponovo otputovala u Ameriku. Iako se kuća u kojoj živim nalazi u Nju Džersiju, trenutno boravim u Majamiju jer je tamo središte firme čije sam zaštitno lice i glavni distributer za zemlje Balkana. Bilo je neophodno da dođem ovde zbog poslovnih obaveza, trenutno radim snimanje kampanje za sportske suplemente i proizvode za mršavljenje, tako da sam zatrpana obavezama svaki dan - rekla je na samom početku razgovora Stanija, koja ističe da je pored posla našla vremena i za uživanje. 

DRUŽIM SE SA NAJVEĆIM LATINO ZVEZDAMA! Stanija Dobrojević otvorila dušu o svom misterioznom životu u Americi, a ovo ne krije!

Foto: Ataimages

 

- Ovde je divno vreme, hvala bogu ne postoje pandemijske mere, tako da se svi građani kreću normalno. Svaki dan koristim za obilazak tržnih centara i plaža, a najviše vremena provodim sa prijateljima iz Srbije koji žive u Americi - rekla nam je starleta i otkrila kako je došlo do njenog poznanstva sa popularnim latino sestrama. 

- Simariju i Simon sam upoznala u jednom kafiću. Bila sam oduševljena pošto njihov rad pratim odranije. One su u latino zemljama jako poznate, na društvenim mrežama imaju preko 22 miliona pratilaca, i zaista su velike svetske zvezde. Mogu reći da, uprkos njihovoj popularnosti, uopšte nisu uobražene, jako su skromne i pristupačne. Dosta smo ćaskale, najviše o modi i treninzima, i zaista smo provele lepo vreme zajedno - nije krila oduševljenje pevačicama Stanija, koja otkriva kada planira povratak u Srbiju. 

- Ako sve bude išlo po planu, u Srbiju se vraćam za oko mesec dana, kada završim sa svim poslovnim obavezama. Već dugo godina živim na relaciji Srbija - Amerika i već sam navikla na ovakav način života, tako da mi nije naporno - zaključila je ona za Rijaliti plus. 

Uspešno održavam vezu na daljinu 

Stanija nam je otkrila kako podnosi razdvojenost od dugogodišnjeg dečka s kojim planira brak i potomstvo.

- Marko i ja smo već bili razdvojeni, navikli smo, tako da nam to ne predstavlja problem u vezi. Nije dugačak period u pitanju, vraćam se za mesec dana i ubrzo ćemo ponovo biti zajedno - rekla je ona.

SANJA STANKOVIĆ POKAZALA DEČKA! Bivša zadrugarka pohvalila se stanom, a potom i novim partnerom, sve joj cveta

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
rada

01.03.2022 08:30

E kuku majko.Stara zena vise,umjesto da se udaje,kad je ovaj nas brav vec oce,ona se skida po Americi i jos se time i hvali.Pi.