DALILINA MAJKA ZBOG HEROINA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI! Ekskluzivno otkrivamo mračne tajne porodice Mujić!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragojević, najkontroverznija učesnica Zadruge 5, ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem, a kako saznajemo, ništa mirniji život ne vodi ni njena majka Emina Mujić.

O starletinom odnosu s majkom dosta se pričalo, a kako Rijaliti plus ekskluzivno saznaje, Emina je zbog bolesti zavisnosti dugogodišnji psihijatrijski pacijent. Prema rečima našeg izvora, Mujićeva nema stalni izvor prihoda zbog čega lekove koje dobija od psihijatra preprodaje narkomanima.

- Emina se godinama drogirala. Kao težak heroinski zavisnik lečila se u psihijatrijskoj bolnici „Solina“ u Tuzli - otkrio je za Rijaliti plus izvor upućen u život Mujićeve.

- Neko vreme je bila na lečenju zatvorenog tipa, a nakon što je otpuštena iz bolnice, Mujićeva dobija stalnu terapiju. U pitanju su jaki lekovi, takozvani blokatori, koje zavisnici uzimaju da im organizam ne bi tražio narkotike. Psihijatar joj je prepisao terapiju, a ona je dužna da se na svakih 10 dana prijavljuje u bolnicu, gde njen psihijatar utvrđuje kako lekovi na nju utiču i da li je psihički stabilna - objašnjavao nam je izvor koji tvrdi da Emina zloupotrebljava medikamente.

DALILINA MAJKA ZBOG HEROINA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI! Ekskluzivno otkrivamo mračne tajne porodice Mujić!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Emina nema stalni izvor prihoda i u nedostatku novca ona stabilizatore preprodaje narkotinskim zavisnicima. Sebi kupi zamenske, blaže i jeftinije lekove i na taj način obezbedi novac - šokirao nas je sagovornik.

- Upravo zbog toga Dalila nije želela nikada da živi sa majkom. Kada ju je otac izbacio iz kuće, bila je očajna što je primorana da živi kod Emine u Tuzli. Bila je svesna da njena majka nije sposobna za normalan život, te da će pored nje oskudevati u mnogim stvarima. Upravo zbog toga se Dalila brže- bolje udala za Dejana kako bi se sklonila iz te sredine i vratila se kod oca u Šepak - rekao nam je izvor, koji tvrdi da se Mujićeva godinama bavi crnom magijom.

DALILINA MAJKA ZBOG HEROINA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI! Ekskluzivno otkrivamo mračne tajne porodice Mujić!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pored poroka, Emina je sklona i vradžbinama. Ona godinama posećuje vračeve koji joj pomažu da pravi bajalice. Ona ne krije da se bavi magijom, a okružena je samo ljudima koji žive sličnim načinom života kao ona.

 Vesna: Emina je veštica

Vesna Rivas nedavno je u razgovoru za Rijaliti plus otvorila dušu i progovorila o odnosu sa Mujićima.

- Emina je tipična veštica, to sam znala od prvog trenutka kada sam je videla. Ona godinama ide kod crnog maga koji je iz njenog rodnog mesta, Bugojna. Taj čovek živi na relaciji Tuzla- Sarajevo i invalid je. Dalila i njena majka sprovode stare obrede, takozvane sihire - rekla je Vesna tada.

DALILA OTKRILA SVOJ PAKLENI PLAN! Mujićeva nakon Zadruge menja lični opis, obelodanila šta će sve uraditi na sebi, zadrugarke ostale skamenjene!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
mina

22.02.2022 08:38

yena heroinski yavisnik i vestica blago Caru i njegovima