OTIŠLA DA KUPI STAN I SMUVALA VLASNIKA! Sanja Stanković promenila život iz korena, upoznala ga sa majkom i otkrila njenu reakciju!
Printscreen

Rijaliti učesnica Sanja Stanković podstanar je na Vračaru, a kako kaže, stan joj je vrlo drag iako ima malu kvadraturu. Svoj životni prostor uredila je po svom ukusu sa roze detaljima, jastucima u obliku flamingosa, mirišljavim svećama, a tu je i plišani medved koji joj je poklonila bivša partnerka Jovana Tomić, poznatija kao Matora.

Sanja otkriva da najmanje vremena provodi u luksuzno opremljenoj kuhinji, jer ne voli da kuva. Situacija se promenila na bolje od trenutka kada je našla novog dečka.

Sanja

Printscreen

 

- Par puta sam ušla u kuhinju, on se oduševio - ponosno priča Sanja dok uvodi u dnevnu sobu, gde se nalazi prostrana sofa sa jastučičima koja ima pogled na TV, ali i terasu sa koje se pruža pogled na Južni bulevar.

Kako kaže, energija u spavaćoj sobi joj se ne sviđa pa zbog toga u njoj provodi najmanje vremena.

-Tamo mi je mnogo veliki krevet, a kad sam sama onda izbegavarnm da ulazim tamo, jer se osećam usamljeno - zakljućuje Stankovićeva koja nena mnogo kriterijurna pri kupovini stana.

- Ako uđem u prostoriju i ne svidi mi se energija, može da bude ne znam ni ja koliko luksuzno opremljen, ja ga neću uzeti. Ako se osećam prijatno, srećno i zadovoljno, e onda je to to, uzimam - priča Sanja i dodaje:

OTIŠLA DA KUPI STAN I SMUVALA VLASNIKA! Sanja Stanković promenila život iz korena, upoznala ga sa majkom i otkrila njenu reakciju!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Volim Vračar i stan koji sam kupila se nalazi dve ulice odavde. Novi stan će biti drugačije opremljen i neće biti ovako rozikasto uređen kao za devojčice već ozbiljnije - ističe ona.

Na pitanje da li će u novom stanu živeti sa dečkom, Sanja odgovara.

- On planira, ali videćemo. Još je sveže, ide ka tome, pa da ne ureknem - rekla je ona.

OTIŠLA DA KUPI STAN I SMUVALA VLASNIKA! Sanja Stanković promenila život iz korena, upoznala ga sa majkom i otkrila njenu reakciju!

Printscreen

 

Sanja otkriva da je ovo prvi dečko koji se svideo Sanjinoj mami.

- Mama jedva čeka da dođe u Srbiju i da opet sedne sa njim da razgovara. On je prvo upoznao mamu, pa je upoznao mene. "Gledaj majku, biraj ćerku" - šali se Stankovićeva.

- Upoznali smo tako što sam kupila stan od njega. Sve je krenulo spontano. Sve mi je nekako novo, jer ne znam kako da se ponašam sa osobom koja je "normalna". Navikla sam na haos i onda naiđe osoba koja je mirna luka i koja te smiruje i zapitaš se: "I šta sad? Šta da radim? Da li da bežim ili?" - rekla je ona.

IZAZIVA JOJ KRVARENJE, SUMNJA DA JE ZARAŽENA! Otkriveni novi detalji o Dalilinom zdravstvenom stanju, mora pod hitno da se leči!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mirko

18.02.2022 14:23

Čudo svim dodjošima se mnogo sviđa da žive na Vračaru.