ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Čorba maltretirao Teodoru, zbog njega je pobegla u Švedsku!
Printscreen

Iako smo krajem oktobra ove godine u našem „Rijaliti plus“ dodatku objavili paparaco tada srećnog ljubavno-zadrugarskog para Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorbe, nedugo posle toga saznali smo da su na vezu stavili tačku.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Čorba maltretirao Teodoru, zbog njega je pobegla u Švedsku!

Nikola Todorović/Alo!

 

Tada zaljubljeni par opušteno je šetao Beogradom i obilazio kineske prodavnice i radnje koje prodaju polovnu garderobu, dok su sada udaljeni hiljade kilometara. Teodora je u Švedskoj, a Čorba se uselio u „belu kuću“. Njegovom ulasku prethodio je ulazak starlete Maje Marinković koja je rekla da je sa Milanom u oktobru ponovo imala seksualni odnos na jednu noć. Bila je i jako zabrinuta jer je postojala mogućnost da je u drugm stanju i da bi dete moglo da bude njegovo, ali to je ipak bila lažna uzbuna. Uz sve to, okolnosti pod kojima su Teodora i Milan raskinuli ostale su nejasne i nerazjašnjene.

Izvor blizak Tei Bilanović govori o odnosu repera iz Gnjilana i pevačice koji van kamera nije bio nimalo sladak.

- Tea i Čorba su u dva navrata bili u vezi. Prvi put veoma kratko, i to pre nego su se ponovo našli u rijalitiju - počinje da priča drugarica bivše zadrugarke, i dodaje:

- Tokom njihovog prvog zabavljanja Čorba je pokazivao ozbiljne izlive ljubomore, što je Teu prilično opterećivalo. Kontrolisao ju je, branio joj je da izlazi sa drugaricama, uzimao joj i telefon kako bi pronašao nešto sumnjivo i kompromitujuće. Ona je tada spremala svoj prvi singl, snimila je atraktivan spot, a Milan je sve to teško podnosio. Uz sve to, bili su i fizički udaljeni jer ona živi na relaciji Švedska - Srbija. Ta situacija je samo dodatno potpirivala Čorbinu nesigurnost i raskid je bio jedino rešenje.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Čorba maltretirao Teodoru, zbog njega je pobegla u Švedsku!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Pomirenje je, kako kaže izvor, došlo spontano kada su se ponovo sreli u Zadruzi i shvatili da među njima postoje emocije koje se nisu ugasile.

- Prostor imaginarijuma ih je zbližio i evocirao uspomene. Tu su se sreli posle dužeg vremena pa su se ponovo smuvali. Tea je bla ubeđena da se on promenio, pa su i nakon izlaska ostali u vezi, planirali su i zajednički posao, ali tokom jeseni upali su u još veću krizu nego prvi put - otkriva izvor.

- Čorba je odjednom počeo da omalovažava Teodoru. Govorio joj je da je bez njega niko i ništa, vređao i na sve načine diskreditovao njen rad uprkos tome što je iskoristio njen talenat i poznanstva kako bi snimili duet i spot. Epiteti kao što su kurva, drolja i ništarija bili su nezaobilazni u njegovom obraćanju. Verbalno nasilje je bilo žestoko pa je Tea smogla snage da raskine i neko duže vreme ostane u Švedskoj. Sada je tamo i oporavlja se od toksične veze u kojoj je bila - završava izvor za Alo!.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Čorba maltretirao Teodoru, zbog njega je pobegla u Švedsku!

Nikola Todorović/Alo!

 

 

Pokušali smo da stupimo u kontak sa pevačicom i bivšom zadrugarkom Teom Bilanović, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše poruke i pozive na Vajberu.

Propao biznis

Izvor otkriva i kako je Čorba imao nameru da sa Teom pokrene biznis na digitalnim platformama, ali do toga nije došlo.

- Kada su izašli, zajednički stav im je bio da ne ulaze ponovo u Zadrugu. Čorba je hteo da imaju emisiju na Jutjubu i silno je želeo da Tea bude voditeljka. Do toga nije došlo, a on je uprkos kategoričkom odbijanju i ogovaranju ljudi koji su u imaginarijumu, ipak ponovo ušao kako bi pokušao da se opere od svega što je radio - objašnjava izvor za Alo!.

MAJA ZAPRETILA FILIPU NOKTIMA! Car priznao: Hoću da budem sa drugom devojkom! (VIDEO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ђура

28.12.2021 11:37

Шарпланинац . Простак.