POVREDA GLAVE KOJU JE ZADOBILA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI JU JE PROMENILA: Učesnica "Zadruge" sinoć je napustila rijaliti, a sa njom je izašao i on!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prvi je "Zadrugu" napustio Milan Janković Čorba koji je otkrio ko sebe smatra pobednikom:

POVREDA GLAVE KOJU JE ZADOBILA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI JU JE PROMENILA: Učesnica

Printscreen

 

- Jao ovo je neverovatno, nije bilo lako ovih 10 meseci, bilo je svega! Miljana i Paula su ubeđene da idu do finala, ali ima tu svega. Ostao sam do kraja u pabu, bilo mi je teško što sam ostao sam poslednja dva dana - priznao je Čorba, koji je istakao da voli Teodoru Bilanović, a progovorio je i o odnosu s Majom Marinković.

Ubrzo je napravljen i drugi presek glasova gledalaca, te se Milan Milošević vratio u Belu kuću. Voditelj je podigao Marka Đedovića, Jovanu Ljubisavljević, Sanju Stanković i Minu Vrbaški, a na kraju saopštio da "Zadrugu" napušta Sanja.

POVREDA GLAVE KOJU JE ZADOBILA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI JU JE PROMENILA: Učesnica

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Sanja je u studiju otkrila zbog čega se kaje, ali i da je pre ulaska u "Zadrugu" preživela veliku traumu:

- Nakon svega šta sam uradila, puna sam straha. Biće mi stresan susret sa porodicom. Najveća greška mi je Filip Car, vređanje sa Matorom, onda onaj odnos sa Anđelom. Joj, plašim se susreta sa najbližima. Pravila sam greške i gluposti, nadam se da mi moji ne zameraju. Niko me ne zna ovakvu, nisam ništa pokazala. Nisam ja htela da se perem od veze sa Matorom. Moram da kažem da me je nesreća promenila pre izlaska, i onda sam krenula drugačije da gledam na sve - ispričala je Sanja po dolasku u studio.

Sanja je pre skoro dve godine imala saobraćajnu nezgodu na Banovom Brdu, a iako je imala lakšu povredu glave, njen automobil je bio potpuno oštećen. Sanja je tada ipak prevezena u bolnicu, a preživela je i ozbiljnu traumu. 

Ša u šoku od kada je video Taru i besan što mu se nije zahvalila, a šta je kazao o njoj pročitajte OVDE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading