REŠIĆEMO TO NA SUDU! Mišel konačno sasuo Kristijanu sve u lice, zadrugari ostali u čudu, ova ukućanka morala odmah da se umeša i uništi Golubovića do kraja
Printscreen

Mišel Gvozdenović ovonedeljni je vođa u rijalitiju Zadruga, a ne red je došlo da raspodeli budžet. Velika rasprava započela je kada je trebalo da dodeli budžet Kristijanu Goluboviću, sa kojim nije u prijateljskim odnosima kao na početku ove sezone rijalitija. 

- Sledeći veliki su za Kristijana i Čorbu. Šta bih rekao... Oni su dve osobe koje su mi značile najviše u kući, spavali smo, jeli, živeli zajedno, raspravljali se. Imali lepe, ali i ružne trenutke. Došlo je do svađe, rasprave, naročito sa Kristijanom. Bilo je dosta uvreda, omalovažavanja sa Kristijanove strane. Ne mogu da skapiram i ne ide mi u glavu, da pored onakvog druženja i onoliko provedenog vreme, da mi po drugi put vređaš porodicu, pljuneš tri puta - krenuo je Mišel.

REŠIĆEMO TO NA SUDU! Mišel konačno sasuo Kristijanu sve u lice, zadrugari ostali u čudu, ova ukućanka morala odmah da se umeša i uništi Golubovića do kraja

Printscreen

 

- Rešićemo na sudu, tvoj brat me je tužio za uvredu časti. Raspravićemo kao ljudi to civilizovano. To moja braća ne rade, mi rešavamo sve sami - odgovorio je Kristijan.

- Ja to ne znam, ali moraš da shvatiš i njegovu stranu. Jako si me ponizio, uvredio... Šta god da si mi zamerio, nije trebalo tako da uradiš, ali ja ne mogu da te menjam - odogovorio je pevač.

- Mi smo u lošim odnosima, ali ja ću uvek da se pojavim kada ti nešto treba. Hvala ti za veliki budžet. To su moja g*vna koja ja jedem. Za tvoje mane ću uvek isto da kažem. Ti si se iskompleksirao, kao i ova mala (Kristina), što priča da sam joj gospodar. Posle pet meseci ja čujem da pričaš ljudima: "Ne može meni ni Kristijan da kaže"... Što se nisi tako k*rčio Tomoviću i Caru? - pitao je Golubović.

- A ti vređaš ljude iz poštovanja? - pitala je Miljana, pa se Kristijan posvađao sa njom.

REŠIĆEMO TO NA SUDU! Mišel konačno sasuo Kristijanu sve u lice, zadrugari ostali u čudu, ova ukućanka morala odmah da se umeša i uništi Golubovića do kraja

Printscreen

 

- Ti si mu prva pričala da je peder. Ja u svađi kažem svašta što ne mislim, a ovo smeće (Miljana)... Klošarka sada tebe brani. Gutačica sp*rme, iz čaše pije sp*rmu Kristijana Golubovića. Kako se zove sp*rma i kola? Bambuščinu si popila - uzvratio je Golubović, a zatim je Mišel nastavio da obrazlaže.

- Dragana je pomenula u svađi tebe kao zaštitnika, zato sam to rekao da ne može ni Kristijan da mi kaže! Smatram da ne treba jedno drugog da vređamo, da produbljujemo frku. Najteže mi je palo kada si mi vređao porodicu. Povredilo me je kada si rekao da nigde neću pevati, raditi - zaključio je pevač.

KONAČNO! Razveli se Ivana i Nenad Aleksić Ša, ona objavila fotografiju, prva čestitala Brenina snajka, a od Tomovića stigla posebna čestitka! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Lea

08.06.2021 08:53

Kristian nasilnik ,napada,vreda po nacionalnoj osnovi svi ga se plase,sa tom konjskom facomSocijalne sluzbe treba da prati jer je i porodica u strahu.

Seka

10.06.2021 16:46

Kristijan je 1 VELIKA 0....mafijas kriminakac sve video sve obisao misli da je naj naj a u ustvari niko nista .. Napolje sa njim ...samo ponizavs I prijeti agresivanj konj lipicaner....napolje sa njim..trebalo je davno🤯