zadruga
Printscreen
zadruga

Printscreen

Foto: Printscreen

Nakon Mišela Gvozdenovića došlo je vreme da se predstavi još jedna nova zadrugarka. Reč je o Anabeli Mićić. Ona za sebe kaže da je izuzetno mami estradni svet, ali da sebe ne vidi jednog dana kao pevačicu. Zanosna brineta tvrdi da najviše voli da se zabavlja i da je to jedini motiv ulaska.

zadruga

Printscreen

Foto: Printscreen
Milica Kemez

Printscreen

 Foto: Printscreen

- Ne osećam tremu, pozitivno sam uzbuđena i radujem se novom iskustvom. Bilo je par saveta, ali ja nemam nikakvu taktiku. Ulazim da steknem novo iskustvo i nova poznanstva - rekla je Anabela.

Zatim je usledilo i predstavljanje još jedne takmičarke. Reč je o Jovani Matijević. Ona smatra da bi joj najveći poraz bio da je pamte zbog seksa u rijalitiju, kao neke devojke, a da je to jedina stvar koja joj se sigurno neće dogoditi, a znate kako kažu – nikad ne reci nikad.

zadruga

Printscreen

Foto: Printscreen

- Mi smo svi živi bića, od krvi i mesa, nikad se ne zna šta može da se desi tamo, ali svesna sam da ovaj rijaliti gleda moja porodica i trudiću se da ne dođe do s*ksa. Želim da me pamte o pevanju i igranju, a ne po tim intimnim akcijama - rekla je Jovana.

zadruga

Printscreen

Foto: Printscreen

Zatim je voditeljka Dušica Jakovljević najavila profil još jedne nove stanarke, a reč je o Milici Kemez koju je publika gledala i u prošloj sezoni "Zadruge" kada je bila u vezi sa Borom Santanom. Kaže da sada želi da popravi utisak o sebi.

Bora i ja nismo u kontaktu. Pokušala sam da spustim loptu i ostvarim komunikaciju, ali nismo uspeli. Sve to sada ostavljam iza sebe. Devojke u Zadruzi treba da budu pažljive kome poklanjaju svoju ljubav. Uvek sam za to da se sluša svoje srce, ali srce može da pogreši - rekla je Milica.

zadruga

Printscreen

 Foto: Printscreen

Alen Hadrović sledeći je učesnik "Zadruge 4" koji je predstavljen publici, on po njegovim rečima ulazi da pokaže ko je i šta je u moru lažnih frajera i lažnih priča. Poznati gradski klaber ipak traži neku mirniju i patrijarhalniju devojku od sebe, a iskreno se nada da će pravu ljubav naći baš u „Zadruzi“. Izbio je u centar pažnje i skandala kao dečko zbog kojeg je Zerina Hećo raskinula sa Dadom Glišićem.

Nisam to očekivao. To se desilo slučajno i prijateljski. Ovo što ona sada radi, to me iznenađuje. Neka ide njoj na čast. Ja i dalje tvrdim da je ona dobra devojka - rekao je Alen.

Pročitajte još: